BBC Learning – Învață o limbă străină absolut gratuit!

  • 14 dec. 2017, 10:21
  • 604

E posibil să învățăm o limbă străină rapid și cel mai important – absolut gratuit? 

Da, este. Domeniul IT ne oferă o varietate de posibilități să învățăm o limbă străină, sau să ne îmbunătățim cunoștințele într-o oarecare limbă. Este bine-înțeles că un website sau o aplicație nu înlocuiește nicidecum un profesor sau un tutore, însă dacă nu ai timp pentru a frecventa cursuri și nu îți dorești să cheltui nimic – vei avea nevoie de aceste aplicații.

Ne-am propus să facem o listă cu toate aplicațiile care oferă, GRATUIT, lecții și cursuri de limbi străine.

  1. DuolingoPoate cea mai vestită aplicație de limbi străine este DUOLINGO. Disponibilă pentru Android, IOS, PC este absolut gratuită.
  2. MemriseÎnvățăm gratuit, rapid și interactiv limbi străine și nu doar.
  3. BBC LeaningÎnvață o limbă străină prin cursuri video / teste / puzzle-uri. 

 

BBC Learning

BBC Learning este o bază de date, creată de BBC, care conține materiale text ( traduceri, vocabular, definiții, etc ), video și jocuri pentru a învăța rapid o limbă străină. Poate cu un design mai învechit, acest portal conține informații foarte utile pentru cei care doresc să capete cunoștințe noi într-o limbă străină.

Cum să faci comanda de un taxi în Germană? Cum să contactezi serviciul medical în Spaniolă?  Pentru fiecare limbă, BBC Learning pune la dispoziție o listă cu cele mai folosite și importante fraze, cu sonorizare audio pentru fiecare.


Link platforma BBC Languages – http://www.bbc.co.uk/languages/