Despre proiect

Proiectul JobList este un serviciu simplu și comod de căutare online a locurilor de muncă, util atât solicitanților locurilor de muncă, cât și angajatorilor. Cu JobList oricine poate găsi un loc de muncă, care să-i satisfacă toate cerințele, iar angajatorii își vor putea completa echipa cu profesioniști înalt calificați.

JobList este un sistem convenabil de filtrare a posturilor vacante după câteva categorii: salariu, localitate, studii, experiență, program de lucru, competențe lingvistice. Astfel, fiecare solicitant va putea să găsească și să examineze joburile care se potrivesc perfect cerințelor sale.

În plus, utilizatorii pot salva rezultatele obținute prin filtrare și se pot abona la acestea. Astfel, oricine va putea primi notificări, îndată ce apare un nou loc de muncă potrivit. Iar celor interesați de angajarea într-o anumită companie, JobList le oferă posibilitatea de a se abona la știrile companiei respective.

Pentru ca CV-ul să corespundă standardelor acceptate, JobList vă oferă un formular simplu de completat, care le va pune pe toate la locul lor și va permite angajatorilor să găsească mai repede CV-ul potrivit. Un CV bine alcătuit crește șansele de a găsi un job interesant.

Pentru publicarea unui anunț de recrutare, reprezentantul companiei va trebui să-și creeze un cont pe JobList. Pentru confortul utilizatorilor, sistemul de conectare pe site-urile Simpals este unificat, astfel încât, având deja un cont pe orice site Simpals, îl puteți utiliza pentru a vă loga pe JobList.md.

Site-ul oferă posibilitatea creării unui cabinet personal, în care este ușor și convenabil să urmăriți și să editați anunțurile publicate din numele companiei, să setați publicare repetată automată, să evidențiați în culoare și să atribuiți un statut VIP postului vacant. În cabinetul personal puteți urmări întreaga istorie a acțiunilor pentru un post vacant publicat.

În plus, angajatorul poate crea pe site o pagină a companiei, unde poate prezenta compania în modul cel mai avantajos și convenabil. Harta încorporată permite specificarea locației pentru potențialii candidați.

De asemenea, angajatorii și solicitanții mai pot utiliza o funcție convenabilă - Selectarea automată a CV-urilor și a joburilor. Este vorba de serviciul care notifică autorul anunțului despre plasarea unui nou CV în categoria selectată. În mod similar, sistemul notifică și publicarea unor posturi vacante potrivite.

Trebuie subliniat că toate companiile de pe site pot fi găsite într-un catalog convenabil. Linkul care duce la catalog e disponibil pe pagina principală JobList. Companiile din catalog sunt aranjate în ordine alfabetică, iar dacă vreți să găsiți una anume, puteți utiliza căutarea după catalog.

Pentru a face ca un post vacant interesant să fie vizibil pentru cât mai mulți solicitanți, angajatorul poate publica anunțul de recrutare în categoria „Locuri vacante premium”. Dacă o companie are mai multe locuri vacante, aceasta le poate publica în categoria „Companii premium”. Pentru detalii despre oferta JobList, urmați linkul de mai jos.

La 1 aprilie 2018, JobList a lansat versiunea mobilă a site-ului. Aceasta a făcut posibil ca utilizatorii să-și poată căuta un job sau să răspundă la publicarea unor oferte noi cu ajutorul smartphone-ului. Versiunea mobilă JobList este o modalitate convenabilă de căutare a noilor angajați.În viitorul apropiat vor fi incluse opţiunile, care vor fi pe placul solicitanţilor ofertelor de muncă.