Delucru.md a lansat Harta Digitală cu locuri de muncă în Chișinău Ⓟ

  • 16 apr. 2024, 11:47
  • 22

Această platformă de recrutare își propune să faciliteze accesul utilizatorilor la piața muncii, permițându-le să descopere oportunități de angajare cu un simplu click.

Disponibilă în trei limbi - română, rusă și engleză - harta joburilor poate fi accesată de oriunde din lume, fie că ești pe telefon, tabletă sau computer. Procesul de căutare a unui loc de muncă apropiat de domiciliu este rapid și intuitiv. Utilizatorii sunt invitați să introducă în caseta de căutare domeniul profesional sau specializarea, să selecteze regiunea dorită și să apese pe butonul de căutare. Există, de asemenea, opțiunea de a filtra rezultatele după categorie, companie, oraș sau chiar sectorul din Chișinău. Harta va afișa apoi toate posturile vacante disponibile, iar prin selectarea unei anumite oferte, utilizatorii pot accesa informații detaliate despre job, inclusiv cerințele angajatorului, responsabilitățile postului și beneficiile asociate. Unele anunțuri includ chiar și informații privind salariul.

Peste 3000 de locuri de muncă prezentate, fiecare cu adresa exactă, harta joburilor oferă ocazia de a explora virtual regiunea de interes, permițând astfel identificarea celei mai potrivite oferte de muncă, în funcție de necesitățile, competențele și aspirațiile fiecărei persoane. Mai mult, platforma delucru.md oferă posibilitatea de a genera un CV online și de a accesa cele mai recente informații despre piața muncii și legislația în domeniu.

Platforma delucru.md se distinge prin prezența a peste 3400 de companii din Moldova, fiecare fiind riguros verificată pentru a asigura aplicanților o experiență de încredere. Pe lângă toate acestea sunt prezente aproximativ 10 mii de oferte de lucru în Chișinău și alte regiuni ale țării, în diverse domenii de activitate. Ofertele de muncă de pe site sunt constant actualizate, permițând candidaților să aibă acces la cele mai noi și atractive oportunități de angajare, în proximitatea locuinței lor sau în alte regiuni ale țării, în funcție de preferințele personale, cum ar fi locuri de muncă remote sau hybrid și de necesitățile profesionale.