Ajutor

De ce anunțurile mele de angajare sunt blocate? Eu doar nimic nu am încălcat.

Dacă considerați că anunţul Dvs. a fost blocat din greşeală, vă rugăm să contactaţi suportul tehnic non-stop la numărul 888-002.

La fel puteţi citi regulile pentru amplasarea anunțurilor pe portalul joblist.md. Posibil, că-n asemenea caz nici să nu aveți nevoie de a apela la serviciu suport tehnic. 


Ce trebuie să fac dacă vreau să editez anunţul de angajare blocat?

Sunaţi-ne la numarul de telefon 888-002 şi noi vă ajutăm să deblocați şi să modificaţi anunţul în conformitate cu normele de amplasare a anunțurilor pe joblist.md. 

Am publicat anunţul de angajare, am achitat bani, de ce anunţul este blocat?

Achitarea nu permite încălcarea normelor site-ului. În orice caz, anunţul Dvs. trebuie să corespundă categoriei necesare, titlul nu ar trebui să conţină semne de punctuaţie repetitive, numere de telefon etc. Dacă doriţi să editaţi anunţul Dvs., vedeți punctul 2. 

De ce nu mi se întorc banii în contul meu după ce mi-a fost blocat anunțul de angajare?

Înainte de a amplasa și de a achita un anunț, Dvs includeți o bifă că aţi citit şi sunteți de acord cu regulile site-ului. Deci, Dvs. conștient încălcați condițiile și riscați să ajungeți la situația dată. 

Vreau să includ numărul meu de telefon în datele mele personale, dar îmi apare un mesaj că numărul dat deja există. Ce fac?

Posibil că numărul Dvs. de telefon a aparţinut cîndva la o altă persoană, şi ea l-a folosit în momentul respectiv pentru depunerea anunţurilor pe joblist.md. În acest caz, ar trebui să ne contactați la numarul de telefon 888-002, vom elimina numărul Dvs. din contul vechi şi îl puteţi folosi pentru uz personal. 

Îmi dispar din cont banii și nu înțeleg unde și pentru ce.

Fiecare ban consumat este înregistrat în căsuța Dvs. în categoria “Gestionarea contului”. Acolo puteți urmări detaliat timpul și destinația cheltuielilor Dvs. Dacă considerați că banii sunt cheltuiți fără înștiințarea Dvs., asigurați-vă că nu ați activat vreo opțiune cu plată pe joblist.md. 

Am alimentat contul, am amplasat o publicitate contra plată, iar banii nu sunt retrați, iar anunțul mi-a fost blocat. De ce?

 Pentru a plăti anunţul dvs. de îndată ce l-aţi postat, va trebui să-l reamplasați. Astfel, îl veţi achita, iar din contul Dvs. va fi exclus 1 leu.

Data viitoare, pentru ca anunţul Dvs. să apară pe prima pagină a secţiunii sale, va trebui doar să faceţi un clic pe săgeata albastră “Reamplasare” şi în mod automat va fi reamplasat. Astfel, puteţi reînnoi şi plăti anunțul o dată. 


Cum să te inregistrezi pe site-ul joblist.md


Cum să publici un anunț de angajare pe site-ul joblist.md


Abonarea la companie


Abonare la rezultatele căutării sau setul de filtre