Cursuri gratuite pentru tinerii interesați de antreprenoriat din Nisporeni

  • 19 sept. 2016, 17:37
  • 1 146

Cursuri gratuite pentru tinerii interesați de antreprenoriat din raionul Nisporeni. Acestea pot fi urmate în cadrul Centrului de Instruire în Afaceri pentru Tineri (CIAT), care a fost lansat în incinta Incubatorului de Afaceri din Nisporeni.

În cadrul Centrului, tinerii au posibilitatea de a învăţa cum să elaboreze documentele necesare şi procedura de constituire a unei afaceri, managementul şi gestionarea riscurilor, finanţare şi evidenţa activităţii antreprenoriale, marketing şi planificarea activităţii antreprenoriale, precum și alte module ce țin de domeniul afacerilor.

Beneficiari ai acestui Centru pot fi persoanele cu vârsta cuprinsă între 18-30 ani, care se pot înregistra la cursuri expediind o scrisoare de motivare şi un plan de dezvoltare personală pe adresa de e-mail: laz_vit@yahoo.com.

La finalul fiecărui curs cei interesaţi vor avea şansa să participe la concursul planurilor de afaceri şi să câştige un grant în valoare de 25.000 lei pentru a-şi lansa propria afacere.

Incubatorul de Afaceri din Nisporeni (IAN) este o instituţie non-profit şi non-guvernamentală, fondată Consiliul raional Nisporeni în colaborare cu  Organizaţia de Dezvoltare a Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM). Incubatorul şi-a început activitatea la 30.07.2014.