Tata Agro-Moto în Moldova: calitate superioară, piese de schimb pentru scutere și motocultoare

  • 2 sept. 2024, 12:30
  • 55

În paralel cu popularitatea tot mai mare a mașinilor agricole, există o tendință constantă de creștere a cererii de autovehicule. 

Trotinetele și tractoarele cu mers pe jos sunt din ce în ce mai folosite pentru a lucra pe terenuri agricole mici. Acest lucru se datorează mobilității, manevrabilității și eficienței lor. Cu toate acestea, întreținerea la timp și disponibilitatea pieselor de schimb de înaltă calitate sunt factori cheie pentru buna funcționare a oricărui echipament, inclusiv motociclete și mașini agricole.

Extinderea gamei noastre de produse și intrarea pe noi piețe, precum Moldova, ne permite nu numai să răspundem cererii de piese de schimb pentru scutere, ci și să oferim fermierilor tot ce au nevoie pentru funcționarea cu succes a utilajelor lor agricole.

De ce să ne alegeți: avantajele magazinului nostru

Magazinul online TATA Agro-Moto MD consideră principalul său merit a fi selectarea unei echipe experimentate, profesioniste. Ne străduim să lucrăm în conformitate cu valorile noastre, cum ar fi:

  • produse de înaltă calitate;

  • selecție mare de mărfuri;

  • nivel excelent de servicii;

  • preturi accesibile;

  • livrare rapida fara plata in avans;

  • posibilitatea de a returna marfa in 14 zile

Menținem cooperarea cu cei mai buni producători de componente pentru motociclete și mașini agricole, în special piese de schimb pentru scutere și mopede, tractoare de mers pe jos și mini tractoare, garantând calitate și fiabilitate.

Ce gamă de produse este prezentată în magazinul TATA Agro-Moto din Moldova

Achiziționarea de echipamente de înaltă calitate și fiabile este un pas necesar pentru o agricultură de succes. Alegerea echipamentului potrivit va ajuta la îmbunătățirea productivității și a profitabilității, asigurând o funcționare eficientă pentru mulți ani de acum înainte. Vă rugăm să rețineți caracterul sezonier al produselor individuale. De exemplu, înainte de campania de însămânțare este necesar să se pregătească echipamentul pentru o funcționare fără probleme, deci merită să cumpărați piese de schimb pentru motoblock în avans, de exemplu, în magazinul https://tata-agro-moto.md . De la mijlocul primăverii până la mijlocul toamnei este sezonul transportului ușor pe două roți, ceea ce înseamnă că piesele de schimb pentru scutere și mopede vor fi relevante.

Dacă aveți deja utilajul necesar, aveți întotdeauna nevoie de piese de calitate pentru acesta. În catalogul magazinului online TATA Agro-Moto MD puteți găsi componente în astfel de categorii populare:

  • motoare pentru motoblocuri (de la 4,5 la 6 CP) și mini-tractoare, pentru motociclete și mopede (de la 72 la 300 cm3);
  • elemente de transmisie: (discuri de ambreiaj, arbori primari, arbori secundari, lanțuri, pinioane, variatoare, cutii de viteze, arbori cardanici);
  • tren de rulare (roți și anvelope; axe, butuci, rulmenți; lanțuri și pinioane);
  • echipamente electrice și electrice (demaroare, generatoare, faruri, cabluri, siguranțe);
  • echipamente de grădinărit (cultivatoare, pluguri, echipamente de perchiziție; cositoare, trimmere; accesorii);
  • accesorii pentru motociclete (echipamente de protecție: căști, mănuși, ochelari de protecție).  


De asemenea, este disponibilă o gamă largă de unelte pentru grădinărit și lucrări de câmp. Descrieri detaliate și fotografii pentru fiecare produs vă vor ajuta să faceți o alegere mai rapidă.

De exemplu, puteți alege piese de schimb pentru motocultoare: motor diesel sau benzină cu putere de la 4,5 CP, volum de la 98,5 cm cub, la un preț de la 1672 lei.

Conveniența și confortul cumpărăturilor: o combinație de locație favorabilă și nivel ridicat de servicii

Locația magazinului a fost aleasă astfel încât să fie convenabil pentru clienți să ajungă acolo atât cu transportul public, cât și cu mașina. În apropiere există o parcare convenabilă

Dar dacă nu este posibil să vizitați sala de vânzări în persoană, a fost dezvoltat un site web convenabil pentru clienți, cu o interfață simplă și o clasificare clară a produselor. Cu ajutorul filtrelor de căutare, toată lumea va putea să găsească produsele necesare și să plaseze o comandă.
Puteți vizita magazinul offline în zilele următoare sau puteți cumpăra bunurile necesare, de exemplu piese de schimb pentru scutere pe site-ul web. De asemenea, puteți accesa paginile magazinului în rețelele sociale, unde puteți găsi informații actualizate despre TATA Agro-Moto în Moldova și citi cele mai recente știri.
Adresa magazinului: Chișinău, strada Petricani, 19/1, Moldova. Program de funcționare: luni-vineri de la 09:00 la 18:00.
Contacte: +373 60 85 5881, zakaz@tata-agro-moto.md.
Sunteți întotdeauna bineveniți în magazinul nostru. Vă vom ajuta cu selectarea mărfurilor, vă vom oferi consultanță, vom asigura livrarea rapidă.