Au mai rămas zile numărate până la cel mai tare training NLP al primăverii

  • 17 mar. 2017, 11:16
  • 2 885

A+ Business Community vine să spargă stereotipurile și să demonstreze că lucrurile se pot schimba radical într-un singur weekend.

În premieră absolută pentru Chișinău, pe 1 și 2 aprilie va fi organizat Trainingul NLP de „Leadership și manipulare”.

„NLP reprezintă un suport psihologic extraordinar, pentru a înțelege toate procesele directe și indirecte, atât conștiente, cât și inconștiente din împrejurul nostru. E mult mai ușor să ne expunem contra-reacții atunci când înțelegem motivele, viziunile și pornirile emotiv-psihologice a acțiunilor celor ce ne-au provocat și care interacționează cu noi zilnic. Suntem într-un mediu destul de agresiv, mai ales, în Moldova, unde este vital să ne menținem în formă, să observăm toate aceste procese care ne influențează psihologic și ne afectează emoțional”, a precizat Marin Macaleț, organizatorul și fondatorul A+ Business Community.

Printre clienții trainerului Mihail Antoncic se numără proprietarii unor companii renumite din Moldova, oameni de afaceri, dar și unii deputați din Paralament.

„Cu ajutorul trainingului din 1-2 aprilie, cunoscătorii de NLP își vor putea recapitula abilitățile în vectorul leadershipului, pentru a fi un suport de conducere indispensabil în compania sau anturajul său. Iar pentru începători, la sigur va fi o descoperire vastă în domeniul proceselor subconștientului și a tuturor factorilor care ne influențează, față de care până în 2010, reacționam intuitiv și eu.”, a mai adăugat Marin Macaleț.

Au mai rămas zile numărate până la cel mai tare training NLP de „Leadership și manipulare”. În două zile de training veți învăța cum să aveți mai multă încredere în DVS, mai ales în momentele care contează cu adevărat! Tehnicile NLP vă vor ajuta să câștigați controlul asupra creierului și gândurilor DVS. Descoperiți puterea de a stăpâni propriile idei și emoții.