UCCM și Joblist vor semna un acord cu privire la parteneriatul informațional

  • 24 iun. 2017, 14:36
  • 1 102

Luni, 26 iunie, la Universitatea Cooperatist Comercială din Moldova (UCCM) va avea loc semnarea acordului de cooperare între compania Simpals și UCCM. La ceremonia de semnare va fi prezent rectorul universității, doctor habilitat Larisa Șavga și managerul de proiecte al companiei Simpals, Andrei Matcovschi. Reuniunea va avea loc la ora 14:00 în Sala Senatului, situată la adresa : bul. Gagarin 8.

 Compania Simpals, reprezentată de proiectul JobList.md, va deveni partenerul universității.  JobList va contribui la angajarea absolvenților și dezvoltarea lor profesională. În plus, portalul va reflecta evenimentele studențești și universitare, dar și va informa absolvenţii despre beneficiile studiilor în cadrul Universității Comercial Cooperatiste din Moldova (UCCM). 

JobList - este proiectul, grație căruia fiecare, care este în căutarea unui loc de muncă, va putea să-și găsească ceva potrivit sufletului. Dacă ești absolvent și dorești să-ți găsești un job, crează prin intermediul JobList.md CV-ul și beneficiază de noua opțiune ”Selectarea automată a posturilor vacante și CV”: candidatura ta o vor vedea toți angajatorii! Sistemul va selecta pentru tine pozițiile potrivite, în baza CV-ului tău.

Despre cum a avut loc procedura de semnare a acordului de colaborare, puteți vedea pe pagina oficială a proiectului Joblist de pe facebook, unde va fi publicat un reportaj foto.