Simpals și ASEM au semnat un acord de colaborare

  • 30 mai 2017, 14:32
  • 1 502

Simpals și Academia de Studii Economice din Moldova au semnat un acord de colaborare, în urma căruia, proiectul Joblist.md a devenit partenerul informațional al instituției de învățământ. La ceremonia de semnare, care a avut loc pe 30 mai, în Sala Senatului a academiei, au fost prezenți rectorul ASEM, Grigore Belostecinic, managerul proiectelor Simpals, Andrei Matcovschi, dar și profesori și studenți ai Academiei de Studii Economice din Moldova.

Joblist va contribui la angajarea ulterioară a absolvenților academiei și la dezvoltarea profesională a acestora. În afară de asta, portalul va promova evenimentele desfășurate în cadrul instituției, dar și va informa viitorii studenți despre beneficiile studierii în cadrul ASEM.

Academia de Studii Economice din Moldova este cea mai mare instituție de învățământ superior cu profil economic din Republica Moldova. În prezent, ASEM-ul reprezintă un complex universitar modern, în cadrul căruia activează 6 facultăți, 27 catedre, o bibliotecă modernă, un departament de informatizare, câteva centre postuniversitare de instruire și consultanță, serviciile de masterat, doctorat și alte subdiviziuni.

Proiectul Joblist permite tinerilor specialiști să-și creeze un CV profesionist direct pe site, iar acesta este văzut de toți angajatorii, datorită funcției „Selectarea automată a CV-urilor”. La fel, pe site sunt plasate cele mai bune oferte de muncă, iar absolvenții își pot găsi un job pe plac în câteva „click-uri”.

Joblist face parte din proiectele companiei Simpals. Printre acestea se numără și proiectele 999.md, point.md, mama.md, sporter.md, afisha.md și altele. Platformele web ale Simpals sunt vizitate de aproximativ 1,5 milioane de vizitatori unici pe lună (peste 70 % din utilizatorii de Internet din Republica Moldova), iar cinci dintre acestea se află în top 10 cele mai accesate site-uri din Moldova.

Briefing-ul și semnarea acordului le puteți urmări pe pagina de facebook oficială a proiectului Joblist. La fel, vă oferim cele mai importante momente ale evenimentului într-o galerie de poze.