Project Management Curs

  • 29 mar. 2018, 11:22
  • 609

Managerii influențează toate fazele organizațiilor moderne. Managerii de vânzări mențin volumul de vânzări. Managerii de personal oferă organizațiilor o forță de muncă competentă și productivă. Managementul înseamnă maxim rezultat cu minim resurse.

Din acest motiv Tekwill Academy lansează cursul Project Management.

Acest training este dezvoltat ca o introducere în managementul de proiecte – este util atât pentru cei care au rol de project manager cât și pentru cei care se pregătesc sau vor un asemenea rol. Scopul acestui curs este sa ofere participanților informațiile și abilitățile cheie de care este nevoie în project management și în același timp sa îi pregătească pentru participarea la cursuri cu un nivel ridicat de complexitate din aria de management de proiect.


Pentru cine este cursul?

  • Project group leaders care au fost promovați recent în funcția de project manager sau care urmează să își asume acest rol

  • Manageri de proiect și project group leaders cu experiență în project management care vor să își structureze, să adauge sau să își actualizeze cunoștințele și abilitățile pentru a lucra mai eficient

  • Specialiști tehnici care se pregătesc pentru un rol în project management


Cerințe curs

  • Experienta de cel putin 1 an in project management

  • Cunoașterea elementelor de baza de project management și experienta de management: cel puțin 2 sau 3 subordonați (intr-un proiect mic sau un grup din cadrul unui proiect)

  • Lipsa experienței practice este în regula dacă există o pregătire teoretică în prealabil și interes față de subiect


Mentor

Dorin Recean, specializat în Management Strategic și Dezvoltarea Afacerilor, Investiții și Inginerie Financiară. CEO al companiei Performa.

Când? 13-14 Aprilie

Unde? Tekwill, str. Studenților 9/11

Cât? 150 USD


Pentru a vă înscrie în program vă rugăm să completați formularul aici.


Tekwill Academy

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare.

Tekwill Academy a fost creată și funcționează în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova”, implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

Pentru mai multe detalii și întrebări, contactați-ne la adresele de email dturcanu@ict.md sau miliev@ict.md