Proiectul Studii.md lansează versiunea actualizată a site-ului

  • 11 iun. 2019, 15:31
  • 789

Pe 11 iunie, platforma online Studii.md a finalizat etapa de testare, și ca rezultat, s-a actualizat  și a modificat designul. Noua versiune web a site-ului și-a păstrat toate funcțiile importante, însă a devenit mai modernă și mai simplă în navigare. 

Deocamdată, actualizările site-ului Studii.md au vizat doar designul versiunilor pentru elevi și părinți, care vor putea beneficia de toate avantajele platformei și utiliza mai efectiv opțiunile acesteia.

De asemenea, a fost adăugată și o nouă funcție pentru profesori - secțiunea cu rapoarte. Aici sunt afișate toate rapoartele finale necesare (reușitele elevilor, frecvența și numărul de copii etc.), care sunt generate automat pe baza datelor introduse anterior în sistemul Studii.md. Rapoartele pot fi descărcate și utilizate în lucru.

Menționăm că, pe parcursul anului, platforma online Studii.md a fost utilizată activ, în regim de testare, de către patru școli din capitală. După cum demonstrează rezultatele testării, proiectul facilitează foarte mult procesul de învățământ, făcându-l mai transparent și mai eficient. 

Toți utilizatorii înregistrați (profesorii, elevii, părinții) au participat activ la dezvoltarea proiectului. Propunerile și comentariile lor au permis perfecționarea sistemului Studii.md, care a devenit mai modern și mai util.

În prezent, Studii.md este dispus să colaboreze și cu alte instituții de învățământ din Republica Moldova.

Reamintim, proiectul Studii.md este o platformă exclusivă online pentru școli, dezvoltată de către Compania Simpals cu suportul si contribuția PNUD și ATIC având drept scop digitalizarea și îmbunatățirea calității educației în R.Moldova. Proiectul reunește câteva direcții de suport informațional: registrul și agenda electronică, orarul  lecțiilor pentru elevi și profesori, analiza reușitei, informații despre elevi și profesori, precum și site-ul școlii.

Pentru a afla mai multe detalii despre procedura de conectare a școlii la sistem, adresați-vă prin e-mail info@studii.md sau prin telefon +373 799 96 934.