Ghid practic de elaborare a strategiei companiei

  • 21 mar. 2018, 13:37
  • 733

Compania Business Development Capital organizează seminarul cu tematica  “Ghid practic de elaborare a strategiei companiei” cu participarea speakerului Angela Gladei.

Doamna Angela Gladei  are o vastă experiență (peste 23 de ani) în sectorul bancar și nebancar, inclusiv 10 ani se află la funcții de conducere. În acești ani de activitate, a fost responsabilă pentru dezvoltarea afacerilor corporative și cu amănuntul, planificarea strategică a afacerilor, gestionarea riscurilor, marketing și promovarea instituțională. Dna Gladei este un manager foarte experimentat și un lider excepțional, cu capacitatea de a motiva echipele pentru a genera rezultate excelente. Ea este un speaker carismatic și un remarcabil antrenor în managementul personalului, marketing, vânzări și negocieri, management financiar și planificare strategică. 

La acest curs veți primi instrumente practice privind:

- Metodologia de elaborare a unei strategii;

- Elaborarea strategiei corporative;

- Elaborarea strategiei de business;

- Strategia functionala;

+BONUS. Cei care vor participa la eveniment, vor putea beneficia de o reducere de 10 % la elaborarea strategiei companiei de către compania Business Development Capital și o sesiune gratuită de coaching, condusă de Dna Angela Gladei. 

Perioada:  30-31 martie

Mai multe informații privind seminarul gasiti accesând : http://ghid-de-elaborarea-strategiei-unei-companii.pagedemo.co/ sau la numarul de telefon 067141516 .

Va asteptam cu  drag  la evenimentul nostru!

Partener media - joblist.md.