Facebook a recunoscut că a șters mesajele scrise de Zuckerberg pe Messenger

  • 10 apr. 2018, 10:15
  • 692

Facebook a recunoscut că a șters în secret o parte dintre mesajele transmise de Zuckerberg pe Messenger, o opțiune care nu este disponibilă pentru majoritatea celor 2,2 miliarde de utilizatori ai rețelei sociale, scrie The Associated Press.

Compania transmis că a eliminat mesajele transmise de Mark Zuckerberg din inboxurile diferitelor persoane timp de mai mulți ani. Destinatarii mesajelor lui Zuckerberg nu au fost informați de acest lucru. Facebook a făcut acest anunț după ce TechCrunch a scris despre acest lucru, scrie libertatea.ro.

Facebook spune că a început să ștergă mesajele lui Zuckerberg și altor directori executivi în 2014, după ce un grup de hackeri au obținut și au publicat e-mailuri unor directori de la Sony Pictures.

Deși abilitatea de a șterge automat mesajele trimise nu a fost disponibilă anterior, Facebook declară că acum intenționează să pună serviciul la dispoziția tuturor utilizatorilor. Compania și-a cerut scuze că nu a făcut acest lucru mai devreme.

Anunțul vine în contextul în care Facebook se confruntă cu o criză uriașă și pierde tot mai mult din încrederea de care se bucura în contextul scaldalului referitor la Cambridge Analytica.