EDU Forum & Elevul Anului 2017

  • 18 apr. 2017, 13:36
  • 1 633

EDU Forum – eveniment oragnizat de Uniunea Elevilor, eveniment unde vei avea oportunitatea să întâlnești cei mai buni oratori și personalități de excepție, acoperind o gamă largă de programe și subiecte. 10 oratori (Liviu Moraru, Daniela Munca-Aftenev, Emil Chichioi, Ekaterina Postolatii, etc), 10 ore de discuții, petreceri, spectacole și 250 de vizitatori care ne vor bucura cu prezența și participarea lor la eveniment.

Elevul Anului este un eveniment organizat cu scopul de a-i motiva să învețe mai bine la școală, să se implice activ în viața socială (voluntariate și alte lucruri ce ajuta la dezvoltarea societății), să dețină rezultate  în cadrul diferitor competiții sportive și dezvoltari culturale (muzică, picture etc). Elevii cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani pot completa formularul pentru a se înscrie în concurs. 

Dorim să promovăm elevii care deja învață bine și sunt un exemplu pentru întreaga țară, dar totodată ei să devină o motivație pentru toți ceilalți. Copiilor nu trebuie să le fie frică să se mândrească cu ceea ce ei fac, de aceea vor fi premiați cu diferite cadouri în dependență de domeniul în care excelează. Premiile pe care le vor primi se impart în 4 categorii: reușita școlară, implicarea activă în viața socială, sport și arte.

Evenimentul va avea loc:

Data: 13 mai 2017

Locația: Tekwill, Chișinău

Așă că nu ezitați, aplică și devină Elevul Anului 2017. Vă așteptăm cu mult drag!!!

Pentru mai multe detalii accesați: http://www.eduforum.tilda.ws/