Bilanț al activității didactico-științifice cu genericul ”Lansare de carte 2017”

  • 18 dec. 2017, 13:36
  • 879

Facultatea de Științe ale Educației și Informatică de la Universitatea Pedagogică ”Ion Creangă” organizează în data de 19 decembrie 2017 evenimentul de bilanț al activității didactico-științifice cu genericul ”Lansare de carte 2017”. 

Cadrele didactice universitare conjugă eficient pe durata anului de studii cele două coordonate – formare şi cercetare - fără a neglija nici una dintre acestea. La acest eveniment vor fi prezentate rezultatele activităţii de cercetare a membrilor facultăţii din cadrul a patru catedre universitare realizate în perioada 2016-2017. Aceste rezultate vizează cele mai reprezentative publicaţii în străinătate şi în republică, elaborate individual şi în coautorat cu reprezentanţi ai mediului academic, şi tipărite la edituri prestigioase. 

La acest eveniment sunt invitaţi reprezentanţi ai Guvernului Republicii Moldova, Academiei de Ştiinţe, Agenţiilor de Cercetare şi Acreditare (CNAA şi ANACIP), directori ai colegiilor pedagogice şi de licee, şi alte personalități notorii din domeniul învățământului din Republica Moldova. 

Deschiderea oficială a evenimentului va fi realizată de gazdă, domnul Nicolaie Chicuș, Rectorul UPS ”Ion Creangă” și moderat de către Larisa Sadovei, decanul facultății. 

Invitații vor avea posibilitatea să  se familiarizeze cu cele mai actuale lucrări de specialitate la  domeniul Ştiințe ale Educației. De asemenea, “Lansarea de carte” va fi completată cu luări de cuvânt ale invitaților la acest eveniment important.

Cu acest prilej Universitatea vă îndeamnă să onoraţi cu prezenţa, conştienţi de necesitatea realizării bilanţurilor profesionale, dar şi personale, în ajunul Sărbătorilor de Iarnă. 

La  mulţi ani!