Balul de Caritate organizat de studenții de la USM o să aducă magia sărbătorilor în viețile celor care au nevoie

  • 8 dec. 2017, 17:48
  • 925

Pe 14 decembrie, la ora 18:00, în incinta blocului 2 al Facultății de Drept USM, Asociația Studenților în Drept organizează un Bal de Caritate cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Acesta va demara în Partea Festivă și partea de Colectare de fonduri propriu-zisă.

Astfel, prima parte a serii presupune o atmosferă degajată, iar a doua parte se va desfășura sub forma unei licitații secrete, unde participanții vor cumpăra loturi în formă de cadouri și vor afla conținutul lor doar după ce le-au procurat.

Toate fondurile colectate se vor îndrepta către familia Dicusară din satul Corjova, raionul Criuleni. Această familie a fost selectată ca beneficiar, deoarece este compusă din 7 membri, tatăl copiilor, Nicolae Dicusară și 6 copilași mici. Mama acestora i-a lăsat pentru o viață mai bună, iar tatăl nu are posibilitatea de a munci full-time undeva. Dorința noastră este ca cu ajutorul participanților să le creăm copiilor sărbătoare, ca să simtă și ei ce înseamnă Moș Crăciun și o masă generoasă de sărbătoare.

Sunteți așteptați cu drag, pentru a aduce magia sărbătorilor în viețile celor care au nevoie, dar și pentru a vă bucura de o petrecere pe cinste.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook.