Elon Musk spune ar trebui să îţi ştergi contul de facebook

  • 11 feb. 2020, 8:41
  • 1 516
  • 1

Elon Musk, un nou atac la adresa platformei Facebook. Reacţionînd la un mesaj postat pe Twitter de actorul Sacha Baron Cohen , în care acesta cere ca platforma şi conţinutul său să fie reglementate, fondatorul Tesla a scris „#DeteleFacebook, este jalnic”, transmite CNN. 

Baron Cohen a întrebat de ce CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg are voie să „controleze informaţia văzută de 2.5 miliarde de oameni”, din moment ce autorităţile nu permit unei singure persoane să aibă control absolut asupra resurselor de apă sau electricitate, scrie Noi.md cu referire la mediafax.ro.

 „Facebook trebuie să fie reglementat de către Guverne, nu condus de un împărat!”, a scria actorul şi comicul pe Twitter. Baron Cohen este un critic cunoscut al reţelelor de socializare, inclusiv a Twitter, Google şi Youtube, spunînd despre acestea că sînt „cele mai mari maşini de propogandă din istorie”. Actorul britanic susţine că Facebook profită de pe urma propogandei prin faptul că nu veri 

Facebook şi-a apărat politica editorială privind reclamele cu tentă politică şi susţine că discriminarea a fost interzisă pe platformă, precum şi persoane care instigă la ură sau violenţă, informează CNN.