Curs online pentru avocați: Urmărirea penală și CEDO

  • 24 oct. 2017, 9:20
  • 757

Consiliul Europei, în cooperare cu Uniunea Avocaților din Republica Moldova, anunță selectarea participanților – avocați și avocați stagiari, la cursul online al Programului HELP ”Urmărirea penală și CEDO”. Instruirea va dura aproximativ opt săptămâni.

Moderatorul cursului va fi avocatul și formatorul certificat în cadrul Programului HELP, Vadim Vieru. Doritorii de a participa la instruirea online urmează să transmită CV-ul și o scrisoare de motivație (maxim 200 de cuvinte), în limba română, pe poșta electronică Vladimir.Palamarciuc@TurcanLaw.md, până în data de 12 noiembrie 2017.

Avocații și avocații stagiari interesați de cursul de instruire sunt încurajați să facă cunoștință cu informația despre Programul HELP, al Consiliului Europei, pe site-ul oficial al Programului.

Lansarea cursului este planificată pentru sfârșitul lunii noiembrie sau începutul lunii decembrie 2017 (data exactă va fi anunțată mai târziu). Ulterior, participanții selectați vor fi rugați să creeze un cont pe platforma on-line (Moodle) pe site-ul Programului HELP.