Vezi cum și-au decorat oficiile unele companii din Moldova

  • 13 dec. 2017, 16:11
  • 3 248

Sărbătorile de iarnă sunt ocazia potrivită pentru a transforma oficiul într-un loc mai plăcut pentru angajați și pentru a aduce atmosfera Crăciunului și la serviciu. Un oficiu decorat este un oficiu în care angajaților le este plăcut să se afle, un oficiu care bucură ochiul și care contribuie la buna dispoziție. Iar noi știm bine că un angajat motivat este și un angajat productiv. Deci haideți să vedem cum și-au decorat oficiile unele companii din Moldova.

Medpark

„Medpark în atmosferă de sărbătoare!

Pentru bucuria copiilor şi căldura inimilor dragi.

Cu respect pentru viaţă

Cu dragoste pentru oameni!”

 O instituție medicală nu înseamnă pereți gri și atmosferă sumbră. Recepția unui spital poate fi chiar foarte plăcută. Un exemplu este Spitalul Internațional Medpark, echipa căruia a împodobit nu doar un brad, ci mai mulți, și a decorat recepția și sălile de așteptare cu elemente de Crăciun.


Acord Travel - „Christmas is coming at #ACORDs”

Mărimea nu contează. Vorbim de brad. Iar acest lucru îl demonstrează compania „Acord Travel”. Echipa a creat o adevărată atmosferă de sărbătoare și au decorat oficiul cu un brăduț foarte drăguț, cu crenguțe de brad și cu multe decorațiuni de Crăciun. Iar căciulița de Crăciuniță, elementul care mereu a adus dispoziție bună în ajunul sărbătorilor de iarnă, completează imaginea oficiului.

 SportPark„Sărbătorile vin”

Iar dacă mergeți la clubul sportiv SportPark, veți fi întâlniți de o Crăciuniță la recepție înconjurată de fulgi și de un brăduț. O atmosferă tocmai potrivită care te motivează să fii în formă de sărbători.

Dentpark -  „Voie bună, zâmbete și energie pozitivă! Feeria sărbătorilor de iarnă a ajuns și în clinica DentPark!”

Scopul principal al unei clinici stomatologice este ca oamenii să iasă de acolo cu un zâmbet impecabil. DentPark asigură nu doar un zâmbet strălucitor, dar și motiv de a lăsa dantura la vedere în ajunul sărbătorilor de iarnă. Asta pentru că la recepție vă întâlnește un brad decorat cu jucării aurii și cu îngerași. Și dintr-odată procedurile stomatologice nu sunt într-atât de înspăimântătoare.


Tekwill „Christmas mood at Tekwill”

Și în Tekwill „miroase” a Crăciun, pentru că în centru a apărut un brad imens împodobit cu globuri și ghirlande. Acum toți cei care vin în spațiul de coworking au ocazia să simtă din plin atmosfera sărbătorilor de iarnă.


SBC

School of Business Communications și-a decorat sediul cu doi brazi împodobiți cu decorațiuni argintii și albastre, un coș de mandarine și o cunună de Crăciun asortată cu brazii. Mai mult ca atât, elefantul înaripat din logoul companiei e și el în stil de sărbătoare, împodobit cu ghirlande.
 

Simpals

Atmosfera sărbătorilor de iarnă s-a cuibărit și în oficiul companiei Simpals. În afară de bradul împodobit cu jucării și covrigei, decorul de la recepție, ghirlandele și fulgușori, ne putem încălzi la un cămin improvizat care inspiră căldura de acasă din ajunul Crăciunului.

Sărbătorile de iarnă nu ar fi la fel de magice dacă nu le-am oferi noi atât de mult farmec. Așa că dacă vreți să aveți dispoziție de sărbătoare, creați în jurul vostru o atmosferă inedită. Un mare bravo companiilor care au grijă ca în oficiile lor să te simți confortabil. Suntem siguri că în Moldova sunt mult mai multe companii care decorează original oficiul și împărtășesc acest lucru pe rețelele de socializare, așa că lasă în comentarii denumirea celor care au un sediu frumos decorat de sărbători.


Sursa foto: Facebook.com