Social Media Bootcamp 2017

  • 30 aug. 2017, 15:12
  • 2 143

Te așteptăm în această toamnă pe 22-24 Septembrie la Social Media BootCamp (SMBC). Pentru eveniment vă pregătim un program plin de networking, dar și distracții pe măsură.

Social Media BootCamp înseamnă:

✓ prima tabără de networking din Republica Moldova care îmbină social media, marketingul digital și PR-ul. 

✓ workshop-uri, training și activităţi de outdoor condimentate cu distracție și relaxare în mijlocul naturii.

Vino să descoperi alături de cei mai buni profesionişti, de la noi şi din România, cum se construiesc cele mai tari campanii de comunicare și promovare!

Vei încerca o experiență unică de integrare în comunitatea social media şi-ți vei exersa intens creativitatea și ingeniozitatea.

Aici vei învăța cum se construiesc cele mai tari campanii de comunicare și promovare. Printre speakerii din România vor fi prezenți Cristian Manafu (Manager Partener Evensys), Cristian China Birta (Fondator Kooperativa), Robert Katai (Fondator Instagramology), Oana Bulexa (Managing Director The Practice) și alții. Iar dintre cei din Moldova îi putem enumera pe Dumitru Slonovschi (Fondator Magenta Consulting), Stela Toderaşcu, (Senior Manager Comercial Marketing, Avon România şi Moldova), Radu Lișița (Specialist în marketing online Gramatic) etc.

De ce sa participiI?

Vei încerca o experiență unică de integrare în comunitatea social media şi-ți vei exersa intens creativitatea și ingeniozitatea.

  • Două zile de antrenament creativ cu cei mai buni specialiști în Social Media din România și Republica Moldova;
  • Un program interactiv și foarte actual, cu titlul ”Content is the King”;
  • Oportunitatea de exersa creativitatea și ingeniozitatea, interacționa cu specialiști din domeniu, face schimb de experiență și căpăta o noi cunoștințe care te vor ajuta să creezi campanii de succes;
  • Relaxare în mijlocul naturii .
Public-Țintă

Evenimentul se adresează specialiştilor în comunicare, PR, marketing și vânzări; bloggerilor și content managerilor.

Speakeri

Vei învăța de la cei mai buni şi influenţi oameni din comunicare şi social media cum creezi o strategie eficientă și o campanie de succes în social media.

În acest an, ediția se va desfășura într-o locație superbă, departe de gălăgia urbană – EcoVilla. Deoarece locurile sunt limitate, vă rugăm să vă rezervați un bilet din timp.

Social Media BootCamp 2016

Primul Social Media BootCamp a avut loc pe 18-19 noiembrie 2016 şi a reunit peste 12 speakeri, profesioniști şi specialişti din industria comunicării, social media marketing, PR, blogging.
Şase profesioniști renumiţi din România - Cristian Manafu, Ionuţ R. Munteanu, Monica Jitariuc, Raluca Duţă, Cristian China-Birta şi Alexandru Negrea - alături de alți 8 profesioniști autohtoni au împărtăşit celor peste 50 de participanţi cele mai potrivite strategii şi campanii de social media. În cadrul grupurilor de lucru şi activităţilor de brainstorming s-au născut idei de campanii, care ulterior au fost implemetate cu succes de unele companii.

Mai multa informatie puteti gasi aici: http://2017.socialmediacamp.md/program.php

Contacte:

Înscrieri și rezervări

Adresa: Adresa: Chişinău, Republica Moldova 

Telefon: +373 60422727 

Email: cprofesionistilor@gmail.com