Managerii companiilor din domeniul IT & BPO se reunesc la Summ-IT Chisinau

  • 19 oct. 2017, 12:54
  • 1 640

Manageri, facilitatori sau participanti la procesele decizionale ale organizatiilor IT & BPO, dar si freelanceri si antreprenori  se vor reuni  la cea de-a treia editie a Summ-IT care va avea loc la Chisinau, in perioada 1-2 noiembrie, la Tekwill

Cel mai reprezentativ eveniment de leadership si business networking dedicat industriei IT & BPO din regiune isi propune misiunea de a aduce profesionistilor din domeniu  valoare adaugata in materie de dezvoltare personala, oportunitati de invatare si schimb de bune practici.

Summ-IT Chisinau  se va desfasura pe parcursul a doua zile si va cuprinde o sesiune de prelegeri, un masterclass si trei ateliere intensive de lucru, sesiuni de Q&A si netwoking.  

Agenda primei zilei a evenimentului cuprinde un mix complet de prezentari sustinute de speakeri internationali, atingand topicuri specifice leadership-ului strategic si formelor sale de manifestare cu focus pe urmatoarele aspecte:

* Incurajarea organizatiilor aplatizate ierarhic

* Leadership in fiecare

* Schimbarea e un produs colaborativ

* Contributia individuala este esentiala.

Din staff-ul de vorbitori care vin la Chisinau fac parte:

* Alain Cardon -  Master Certified Coach ICF, coach sistemic and author,

* Dragos Bohotineanu  - Head of R&D IBS Iasi – Continental Automotive Romania,
* Robert Knapp - Co-Founder & CEO @ CyberGhost VPN,

* Gheorghe Andries -   Senior Partner – EVOLUTIV Consultants Network, 

* Marian Stas - Senior trainer. Educator and Activist. Clubul Liderii Mileniului Trei 

 "Am decis sa continuam seria evenimentelor Summ-IT la Chisinau deoarece stim ca piata IT este una efervescenta in regiune si credem ca avem multe lucruri in comun, atat in modul de a construi, cat si de a conduce business-uri in tehnologie. Dorim sa cunoastem si sa avem alaturi managerii, executivii, antreprenorii si oamenii de decizie din acest sector si sa impartasim experiente de leadership." declara Laura Birhala, co-organizator Summ-IT Chisinau.

Simularile de business sunt unul dintre cele mai eficiente procese de invatare pe care un manager le poate initia in cadrul organizatiei. In cadrul masterclass-ului participantii vor putea experimenta simularea de Business Leadeship "Managing 3 (M3)", marca promovata de Evolutiv Consultants Network.

M3 este prima simulare care ilustreaza, atat vizual, cat si tactil relatiile dintre diferitele discipline de management: managementul resurselor umane, gandirea strategica si gandirea financiara.
Remarcabil este si modul în care participanții pot transfera direct ceea ce au invatat in domeniul lor de responsabilitate.

Atelierele se vor defasura in cursul diminetilor si se vor centra pe teme specifice de leadership: inovativ, strategic, simulare de business, lucru in echipa si motivare in grupe de 25 participanti pe fiecare atelier dintre cele  3 ateliere desfasurate in paralel.

Obiectivul principal al Summ-IT Chisinau este unul de educare si colaborare, in special, aducand la un loc diferite viziuni, experiente si mai ales profesionisti ce pot impartasi din istoria lor si oferi perspective proaspete asupra trendurilor din piata.

Evenimentul din luna noiembrie este conceput ca o platformă de networking pentru cei care activează în domeniul IT & BPO, dar și ca o oportunitate de dezvoltare profesională. Numarul locurilor este limitat, iar inscrierea la eveniment se poate face accesand http://summ-it.ro/chisinau/.

Despre Summ-IT Romania

Summ-IT Romania a pornit ca o incununare a unei serii de intalniri ale comunitatii de management de IT din Iasi,  care a dorit sa cresca nivelul de colaborare si baza de dezvoltare a acesteia prin exercitii/ateliere de lucru organizate independent de apartenenta organizatorica.

In prezent, evenimentul se afla la cea de-a treia editie si de-a lungul timpului a reunit peste 400 de participanti din domeniul IT & BPO din orase precum Iasi, Cluj, Timisoara, Bucuresti.

Persoana de contact:

Carmen Prosan

PR Specialist Summ-IT Romania

carmen.prosan@gmail.com

004 0723 87 37 33