Antrenamentele corporative de alergare: trei motive pentru a alerga cu întreaga companie

  • 26 iul. 2017, 14:40
  • 4 634
  • 2

1. Angajați sănătoși

Nu este o noutate faptul că un mod de viață activ întărește sistemul imunitar și sporește mobilitatea fiecărei persoane. Iar sănătatea perfectă a angajaților înseamnă mai puține concedii medicale pe contul companiei. De asemenea, mai puțini bani, cheltuiți pe medicamente și recuperare. Și desigur, fluxul de lucru nu se mai întrerupe atunci când cineva are febră și n-a venit la muncă.

2. Performanța departamentelor și a fiecărui angajat în parte

Cu cât mai multă energie cheltui, cu atât mai multă primești – este o maximă veche, susținută de biologi. De fapt, activitatea fizică îmbogățește cu oxigen și substanțe nutritive țesuturile din organism, ceea ce contribuie la creșterea nivelului de energie. Omul își privește sarcina ca pe un lucru pozitiv, devine creativ. Pe lângă toate acestea, savanții de la Universitatea Saint Leo au descoperit că persoanele, care practică sportul, își gestionează timpul mai eficient: pe parcursul zilei de lucru sunt mai productivi, iar în viața de zi cu zi trăiesc emoțiile mai intens.

3. Loialitatea și motivația personalului

Antrenamentele comune, exercițiile în grup, euforia curselor în echipament corporativ, comunicarea informală într-o atmosferă sportivă, podiumurile și realizările comune – toate acestea reprezintă un teambuilding perfect. O echipă puternică și prietenoasă, în care lucrătorii pot conta unul pe celălalt, nu doar creează o atmosferă pozitivă în timpul funcționării, ci și contribuie la consolidarea imaginii angajatorului în ochii angajaților.

Pregătește-ți echipa corporativă pentru cea de-a treia ediție a Maratonului Internațional Chișinău, care se va desfășura la 1 octombrie!

Sporter oferă companiei Dvs. un teambuilding ideal: creați-vă echipa corporativă, iar antrenorul nostru profesionist o va pregăti pentru cursa selectată.

Rezultatul va fi nu numai un eveniment remarcabil în viața companiei, ci și o echipă sănătoasă și unită.

Am elaborat două variante de antrenament:

Un antrenament unic cu antrenorul clubului: PREZENTARE

Sau antrenamente regulate cu antrenorul clubului pentru o mai bună pregătire și dezvoltare a distanței selectate: PREZENTARE

Rețineți, pentru a începe practicarea unui sport, nu este nevoie de competențe sau cunoștințe de excepție. Nu contează nici sexul, nici vârsta, nici studiile, nici situația financiară. Ceea ce contează cu adevărat este dorința și capacitatea de a găsi putere pentru a face primul pas spre sport. Investițiile în sănătatea proprie – iată alegerea cea mai înțeleaptă.

Dacă aveți întrebări sau dacă doriți să aplicați pentru formarea unui grup corporativ, îl puteți contacta prin telefon pe managerul clubului Sporter:

  • 76 76 99 94
  • 68 25 16 16
  • Ecaterina