A fost lansat apelul de propuneri pentru Moldova Innovation Challenge Scheme (MICS)

  • 19 oct. 2016, 14:46
  • 834

În cadrul proiectului “Dezvoltarea afacerilor inovatoare pentru o creștere economică durabilă la nivel local”, finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Norvegiei, și implementat de Ministerul Economiei în parteneriat cu Programul Națiunilor Unite Pentru Dezvoltare (PNUD), a fost lansat apelul de propuneri pentru Moldova Innovation Challenge Scheme (MICS): Promovarea antreprenoriatului social.

Toate persoanele juridice, înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova și organizațiile eligibile interesate, sunt încurajate să-și prezinte conceputul propunerii în cadrul apelului sus-menționat. Procesul de aplicare este organizat în două etape: (a) aplicarea cu un concept și (b) aplicarea cu un proiect plin. În conformitate cu acest apel, IMM-urile din Moldova și ONG-urile sunt invitate să se aplice DOAR cu note conceptuale.

Cererea trebuie să fie efectuată exclusiv online pe platforma www.inobiz.md, care este disponibilă în limbile engleză, română și rusă.

Termenul limită de aplicare este 24 octombrie 2016, ora 10:00 Chișinău. Doar candidații pre-selectați vor fi invitați să participe cu aplicații complete.

Pentru informații suplimentare solicitanții pot apela la Dumitru Vasilescu, Manager de proiect, dumitru.vasilescu@undp.org.