A devenit milionar la doar 16 ani, cu o afacere incepută in garajul părinţilor

  • 18 apr. 2018, 12:50
  • 9 783
  • 3

Multi oameni viseaza sa devina milionari, insa un tanar din Marea Britanie a reusit sa isi transforme visul in realitate la doar 16 ani, cu ajutorul unei afaceri pornite in garajul parintilor sai.

Dhillan Bhadwaj este originar din Long Eaton si si-a lansat propriul brand de imbracaminte pe vremea cand era doar un adolescent. In mai putin de un an tanarul a castigat peste un milion de dolari, iar hainele lui au ajuns sa fie purtate de vedete precum Miley Cyrus, Drake, Taylor Swift, sau Zara Larsson.

Intrebat cum este sa fie milionar, tanarul a marturisi ca "Este uimitor faptul ca este capabil sa isi cumpere lucruri pe care nu si-ar fi imaginat ca le-ar putea avea vreodata". Desi a devenit milionar peste noapte, tanarul incearca sa ramana cu picioarele pe pamant si sa se concentreze asupra lucrurilor care conteaza cu adevarat.

"Momentan suntem in pregatiri pentru lansarea colectiei primavara-vara 2018 si colaborez cu peste 70 de designeri pe care ii ajut sa isi lanseze propriile branduri. Sunt speaker motivational si vizitez diferite universitati, unde le vorbesc tinerilor despre cum isi pot pune ideile in practica", a marturisit tanarul pentru unilad.co.uk.

"Pur si simplu imi place sa fac oamenii fericiti. Am doar doi prieteni, cercul meu este restras. Vreau sa continui sa inspir oamenii si sa ii ajut si pe altii sa atinga succesul", a declarat Dhillan Bhadwaj.