5 gadgeturi fără care un om de succes nu va putea trăi în 2017

  • 30 dec. 2016, 15:31
  • 896

Tehnologia din jurul nostru evoluează rapid, astfel încât cei care vor să fie întotdeauna cu un pas înaintea tuturor trebuie să fie la curent cu noutățile din domeniul gadgeturilor și cum îi pot ajuta acestea să își atingă scopurile.

Antreprenorii trebuie să fie conectați în permanență la realitate, să poată lua legătura ușor cu clienții, să își acceseze cu ușurință e-mailul și să își gestioneze eficient businessul, indiferent unde s-ar afla.

Din fericire, acum se găsesc numeroase gadgeturi menite să le facă viața mai ușoară celor care au un job solicitant, să le salveze timp și să îi ajute să fie mai organizați și să nu uite niciun detaliu important. Iată care sunt device-urile pe care orice antreprenor sau angajat într-o poziție importantă ar trebui să le aibă mereu la el:

Un telefon performant poate înlocui chiar și laptopul

Tehnologia din spatele smartphone-urilor a avansat atât de mult încât acestea pot fi folosite acum și pe post de mici computere. Antreprenorii si managerii au nevoie de un telefon performant, care să nu cedeze în timpul unei convorbiri telefonice sau a unei videoconferințe, de pe care să poată comunica ușor, să stocheze, să trimită și să primească documente importante și să se poată conecta de la distanță, inclusiv la un laptop. Dacă alegi unul dintre aceste telefoane, care nu mai au nevoie de nicio prezentare, pentru că sunt cunoscute drept cele mai bune și inovatoare din lume, vei avea toate funcțiile de care ai nevoie într-un smartphone subțire și cu un design elegant.

Sfatul nostru este să îți descarci și o aplicație pe care să o folosești drept agendă, astfel încât să îți organizezi eficient programul și să nu uiți niciodată de vreo întâlnire importantă sau că trebuie să rezolvi un task cu prioritate zero.

Căștile cu ascultare selectivă, care elimină zgomotul extern

Dacă multitaskingul a devenit deja o obișnuință pentru tine și nu ți se mai pare dificil să faci trecerea de la o convorbire telefonică la una prin Skype sau de la a asculta muzică la un meeting cu clienții tai importanți, atunci sigur vei aprecia gadgetul dezvoltat de OroSound. Aceste căști promit să elimine orice zgomot extern, cu ajutorul tehnologiei selective și de direcționare, care folosește opt microfoane și un speaker cu armătură echilibrată pentru a-ți oferi posibilitatea de a selecta cât zgomot extern vrei să auzi sau din ce direcție. Lista de funcții ale căștilor nu se oprește aici, astfel că este de așteptat ca ele să urce în topul celor mai populare gadgeturi.

Cel mai inteligent ceas cu alarmă din lume

Nu există antreprenor sau manager de succes care să doarmă până târziu la amiază, cel puțin nu când se chinuie să pună o afacere pe picioare. Însă trezitul de dimineață nu este cel mai plăcut moment al zilei, mai ales dacă ai apucat să dormi doar câteva ore.

Cureaua inteligentă care îți spune când ai uitat să mănânci

Oamenii ocupați au tendința să sară peste mese sau să stea în fața computerului mai mult decât este recomandat, fără să ia pauze. Cureaua Welt este un gadget neconvențional, care arată ca o curea stilată, din piele, dar are un microport USB, prin care colectează informații despre stilul tău de viață. Welt are cinci funcții: îți măsoară circumferința taliei, numără pașii, numără minutele petrecute stând jos, înregistrează orele la care ai mâncat și funcția specifică oricărei curele, îți ține pantalonii pe tine. Dincolo de asta, după ce îți observă stilul de viață, cureaua îți poate arăta care sunt cele mai nocive obiceiuri ale tale și ce poți face pentru a scăpa de ele.

Bagajul de cală pe care nu ai cum să îl pierzi

Persoanele care călătoresc mult știu cât de neplăcut este să ți se piardă bagajul în aeroport și să te trezești fără ținutele pe care le aveai pregătite încă de acasă, pentru întâlnirile de afaceri. În cele mai frecvente cazuri, bagajul este rătăcit de compania aeriană și returnat după câteva zile, însă au existat și situații în care valizele au fost furate în aeroport.

Acestea sunt cele mai cool și utile gadgeturi pentru 2017, care îți vor salva timp și efort. În plus, vei reuși să îți organizezi mai bine programul și să îți menții, în același timp, un stil de viață sănătos, oricât de aglomerată ți-ar fi săptămâna.