React Basics

  • 29 mar. 2018, 11:00
  • 589

Tekwill Academy lansează un nou curs - React Basics. Cu accent pe simplitate și lizibilitate, acest curs vă va permite să construiți în timp util aplicații în timp real și componente dinamice ale site-ului web!

React este o librărie open source Javascript care poate fi utilizată pentru crearea aplicațiilor web și mobile interactive. Abordarea sa unică de a furniza interfețe inteligente extrem de interactive este atât de puternică și de eliberare și a dus la popularitatea React.

Când? 13-14 Aprilie

Unde? Tekwill, str. Studenților 9/11

Cât? 200 USD-  early birds până pe 5 Aprilie

250 USD începând cu 6 Aprilie


Ce vei învăța în 12 ore?

Partea Practică:

Pe parcursul celor 2 zile vei dezvolta o aplicație pentru adopția animalelor.


Teorie:

Eliminarea timpului

Soluțiile sunt nonsens fără înțelegerea problemelor pe care le rezolvă. Vom analiza în detalii procesul de dezvoltare al unei aplicați pentru a înțelege cauzele care duc la apariția bug-urilor.  Vom vedea în mod clar cum datorită React previi unele probleme.

  • Înțelegeți problemele pe care React le rezolvă

  • Înțelegerea  decalajului conceptual dintre programul static și procesul dinamic și ce înseamnă să "eliminați timpul" în aplicații


Rendering cu React

Vom explora primul nivel de React: rendering UI. Vom arunca o privire la ceea ce sunt "Virtual DOM" și JSX,  asupra unor metode JavaScript.

  • UI rendering cu React

  • Familiarizarea cu JSX

  • Perfecționați expresiile JavaScript și domeniul de aplicare


De la imperativ la declarativ

React este "declarativ". Ce înseamnă asta? Ce este codul imperativ? Vom răspunde la aceste întrebări și vom arăta puterea care vine de la schimbarea codului imperativ în componente declarative utilizând mai multe cicluri de viață ale componentelor React.


Componente

Componentele reprezintă building blocks UI în React. Vom discuta despre ciclurile de viață al unei componente, legătura cu restul aplicației, starea componentei, incapsularea și cum reutilizezi componentele.


Formulare

Întăriți-vă înțelegerea "declarativă" prin lucrul cu formularele din React. Vom discuta despre diferitele cazuri de utilizare a formularelor și cum să le rezolvăm în React.


Pentru cine este acest curs?

Oricine dorește să-și îmbunătățească abilitățile de front end developement.

Studenții care sunt încrezători în bazele JavaScript și doresc să devină mai competitivi prin învățarea ecosistemului React

Dezvoltatorii PHP & WordPress

Programatorii care vor să adauge elemente interactive sau în timp real pe site-urile existente

Oricine dorește să cunoască mai multe despre JavaScript


Pentru a vă înscrie în program vă rugăm să completați formularul aici.


Tekwill Academy

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare.

Tekwill Academy a fost creată și funcționează în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova”, implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

Pentru mai multe detalii și întrebări, contactați-ne la adresele de email dturcanu@ict.md sau miliev@ict.md