Programul ITMC 2017 – @bordăm. #escoperim. ©onectăm.

  • 8 feb. 2017, 15:49
  • 5 393

Business Development Capital (BDC) are plăcerea să anunțe lansarea ediției de primăvară a Programului ITMC 2017 (Intership.Training. Mentoring. Coaching).

Programul ITMC își propune să @bordeze soluții creative de angajare, să #escopere tinere talente și, în acest scop, să ©onecteze două comunități: a oamenilor de afaceri și a studenților dornici să se realizeze în plan profesional.

La momentul actual, majoritatea companiilor sunt în căutarea angajaților tineri și talentați, dar în cele mai dese cazuri, ei se confruntă cu faptul că așteptările companiei nu se potrivesc cu cunoștințele și abilitățile deținute de către absolvenți. Pentru a rezolva această problemă, precum și a integra cu succes absolvenții instituțiilor de învățământ superior pe piața muncii, a fost creat și dezvoltat Programul  ITMC (Internship. Training. Mentoring. Coaching).

În cadrul Programului ITMC 2017 ediția de primăvară, aproximativ 60 de studenți vor beneficia de experiențe inedite de învățare: cursuri de dezvoltare personală și profesională, stagii de practică în companii, sesiuni de mentorat și coaching, evenimente de networking. 

Datorită abordării complexe în procesul pregătirii absolvenților motivați, ITMC Programme își propune să ajute companiile din Moldova să identifice tinerele talente în rândul absolvenților, minimalizând riscurile de angajare și timpul de selectare a personalului, dezvoltând cultura de coaching și multe altele.

Programul ITMC și-a demonstrat eficiența în cadrul primelor ediții, iar în prezent, își propune să extindă numărul partenerilor care conștientizează că avantajele competitive ale unei afaceri derivă anume din calitatea și motivarea angajaților companiei.

Pentru mai multe informații despre ITMC Programme puteți să accesați:

Pagina facebookhttps://www.facebook.com/itmcprogramme, site www.itmc.md .

Sau să ne scrieți pe poșta electronică: itmc@bdc.md

Formularul de înregistrare îl găsiți aici: http://itmcprogramme.pagedemo.co/