Profesoară de 44 de ani, surprinsă în timp ce întreţinea relaţii intime cu un elev de 13 ani

  • 28 dec. 2017, 15:53
  • 32 958
  • 10

Relații intime între un elev de 13 ani și profesoara sa. Rachel Gonzales, în vârstă de 44 de ani, profesoară la o școala din Bay City, Texas, SUA, a fost surprinsă întreținând relații sexuale cu unul dintre elevii săi, un minor de 13 ani, scrie libertatea.ro.

Cei doi se aflau în parcarea școlii, pe bancheta din spate a mașinii femeii, și chiar tatăl băiatului a fost cel ce i-a descoperit, bărbatul venind să își ia fiul de la școală, potrivit dailymail.co.uk.

Fapta a avut loc în data de 14 decembrie, iar în timpul anchetei detectivii au primit un mandat pentru a percheziționa telefonul victimei. Astfel, mesajele din telefonul băiatului au confirmat faptul că cei doi au aveau o relație necorespunzătoare. Detectivii au cerut imediat mandat de arestare pe numele lui Gonzalez, ceea ce s-a întâmplat pe 22 decembrie 2017, fiind acuzată de relații inadecvate între un educator și un student.

Profesoara se află în închisoarea din Matagorda County, SUA, în așteptarea condamnării.

Cazul amintește de o situație identică, care s-a întâmplat în România, dar încheiată tragic, cu sinuciderea elevului.

Anul acesta, Crinela Marc, o profesoară din Piatra Neamț și soție de preot, a recunoscut în fața judecătorilor că a întreținut relații intime cu un elev minor. Mai mult, din relația celor doi ar fi rezultat și un copil.

După cele întâmplate, adolescentul Marius Săndulache s-a sinucis, aruncându-se în râul Bistrița. Chinuiți de durere, părinții tânărului au anunțat că vor cere un test de paternitate pentru a afla dacă fetița născută de profesoara de limba română ar putea fi nepoțica lor.

Femeia a fost trimisă în judecată, pentru „săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor în formă continuată”, dar la sfârșitul lunii iunie a fost scoasă de sub control judiciar, în timpul sarcinii.