Pe 3 iulie în Moldova va avea loc Forum de Afaceri

  • 15 iun. 2017, 13:25
  • 1 278

Evenimentul „Moldova: Împreună pentru consolidarea creşterii economice” este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) în parteneriat cu Banca pentru Comerţ şi Dezvoltare a Mării Negre (BCDMN), sub patronajul Guvernului Republicii Moldova. 

Scopul forumului este oferirea oportunităţilor de stabilire a conexiunilor între investitorii şi oamenii de afaceri interesaţi să investească în Republica Moldova şi regiunea Mării Negre. Participanţii forumului vor avea posibilitatea să participe la întrevederi în format B2B cu bancherii BCDMN pentru a discuta despre ofertele de afaceri (produse financiare). 

Banca BCDMN oferă finanţări pe termen mediu şi lung, garanţii şi investiţii de capital pentru companiile din sectorul public şi privat cât şi pentru instituţiile financiare la condiţii avantajoase. Agenda Forumului prevede 2 sesiuni plenare şi 1 sesiune de întrevederi bilaterale. 

Participarea la Forum este gratuită. 

Membrii Camerei de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova au prioritate. 

Termenul limită de înregistrare este 27 iunie 2017 la adresa victoria.barbulat@chamber.md. Inregistrarea se poate face și pe adresa https://goo.gl/forms/FNfPLQ2Pf84uUHQk2.