Ești student la drept și cauți un loc de practică de calitate? Grăbește-te să accepți oferta propusă chiar de facultatea ta

  • 25 iun. 2018, 17:33
  • 1 946

Pentru viitorii juriști, studenți la Universitatea de Stat din Moldova, în căutarea unui loc de practică, Asociația Studenților în Drept vine cu o oportunitate perfectă. Cele mai bune instituții le vei găsi în lista propusă de aceștia.

Dacă eşti student la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Stat şi eşti în căutare de experienţă profesională conexă mai multor ramuri de drept, acceptă propunerea oferită de Asociaţia Studenţilor în Drept, care vine să împartă cele mai bune locuri în care poți acumula cea mai frumoasă experiență.

Scopul acestui proiect este acela de a oferi posibilitate studenților să se familiarizeze cu specificul instituției și tipul de activitate.

„Simbioza teoriei și practicii este rețeta potrivită pentru a deveni un jurist desăvârșit. Astfel, această ofertă vine într-o perioadă în care găsirea unui loc de practică de calitate a devenit una din cele mai frecvente probleme în viaţa cotidiană a studentului”, susțin organizatorii pe pagina evenimentului.

Alege-ți instituția din lista propusă și fii tu cel care-și va consolida cunoștințele teoretice în practică în perioada 2 - 15 iulie.

Pentru prima etapă a concursului, completează formularul în perioada până pe 27 iunie.