Delegație de profesori de la University Nice Sophia Antipolis și Amsterdam University of Applied Sciences în vizită la ASEM

  • 15 iun. 2018, 14:41
  • 614

Delegație de profesori de la University Nice Sophia Antipolis și Amsterdam University of Applied Sciences în vizită la ASEM

O delegație de profesori de la University Nice Sophia Antipolis și Amsterdam University of Applied Sciences se află într-o vizită de lucru la ASEM, în cadrul programului ERASMUS+.

Oaspeții au avut o întâlnâlnire cu rectorul ASEM, academicianul Grigore Belostecinic.

În cadrul întrevederii, părțile au realizat un bilanț al cooperării în cadrul proiectului Reformarea programelor de masterat în finanțe în Armenia și Moldova (REFINE), parte a programului ERASMUS+ și anume modernizarea programului de masterat „Administrarea Financiar-Bancară”.

Oaspeții au manifestat interes de a dezvolta relațiile existente, dar și de a găsi noi obiective de extindere a colaborării.

La rândul său, rectorul ASEM, Grigore Belostecinic și-a exprimat deschiderea ASEM pentru bune practici și colaborare reciproc avantajoasă: ”Suntem deschiși spre colaborare, încercând să instituim condiții cât mai bune studenților noștri, pentru a avea parte de studii la cel mai înalt nivel” a menționat rectorul.

În context, Rectorul ASEM, Grigore Belostecinic a prezentat, oaspeților, cele mai importante realizări ale academiei, referitoare la procesul de internaționalizare, de reformă curriculară și direcții de dezvoltare.

În componența delegației au făcut parte: prof. Srdjan Redzepagic și prof. Eric Nasica de la University Nice Sophia Antipolis (UNS) și prof. Gert de Jong și prof. Jalal Mrabi din Amsterdam University of Applied Sciences (AUAS).

De partea ASEM, la discuții, au participat: Angela Casian, Directorul Şcolii Masterale de Excelenţă în Economie şi Business a ASEM și Corneliu Guțu, Prorector pentru cercetare și parteneriate, ASEM.

Vizita se desfășoară în cadrul celei de-a II-a etape a proiectului WP2 „Reformarea programului de masterat”.