Alege o Carieră în IT! Programează-ți viitorul pe care îl vrei tu!

  • 8 mar. 2018, 15:58
  • 669

Îți dorești să lucrezi într-un domeniu  interesant, dinamic, motivant, în care inovația este cuvîntul cheie și singurele limite sunt cele stabilite de imaginația ta? Ți-ar plăcea  să ai un salariu avantajos, un viitor asigurat și un trai prosper aici, în Moldova? Domeniul IT îți oferă toate aceste posibilități! Mai mult decît atît, într-o lume în care tehnologiile devin din ce în ce mai importante, activitatea în domeniul IT îți permite să fii cu un pas înaintea tuturor. 

Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TICT continuă acțiunile de promovare a Carierei IT prin lansarea unei campanii media menite să sensibilizeze tinerii privind itinerarul și perspectivele de afirmare și creștere profesională în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor. 

Cariera în IT oferă stabilitate financiară, perspective de creștere profesională continuă, condiții foarte bune de lucru și o experiență unică într-un domeniu inovativ și dinamic. Angajaţii din domeniul IT sunt printre cei mai bine plătiţi specialişti de pe piaţa autohtonă, iar fluxul ofertelor de muncă înregistrează o creștere continuă. Tinerii specialişti IT pot avea o viaţă prosperă şi un trai îndestulat în Republica Moldova, fără a fi nevoiţi să plece peste hotare.

Campania de promovare a Carierei IT încurajează tinerii să opteze pentru studii în domeniul tehnologiilor informaționale și comunicațiilor, oferindu-le repere clare privind beneficiile și oportunitățile reale care le poate asigura activitatea în acest sector. Inițiativa este realizată de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Ministerului Tineretului și Sportului prin intermediul Programului de Granturi, Proiectului USAID CEED II, Agenţiei Austriece pentru Dezvoltare (ADA), din fondurile Cooperării Austriece pentru Dezvoltare, sub patronajul Ministerului Educației al Republicii Moldova.

Urmăriți pagina „Aleg Cariera în IT” pe Facebook  pentru a afla informație utilă privind oportunități și perspective de carieră în domeniul IT, sugestii privind desvoltarea continuă, pentru a cunoaște istorii de succes și modele de reușită.