A apărut un video care prezintă machetele iPhone-urilor așteptate anul acesta

  • 20 iun. 2018, 10:24
  • 1 546

Blogul Mac Otakara este recunoscut drept un blog cu informații de încredere privind furnizorii asiatici ai Apple. Lasă-ne să îți arătăm în cadrul unui videoclip cât de mari ar putea fi iPhone-urile care ar trebui să fie introduse pe piață în acest an.

Blogul japonez pare să cunoască parametrii noii generații de iPhone X destul de bine, așa că au făcut un videoclip în care prezintă, folosind machete 3D, proporțiile celor trei noi modele, care sunt așteptate să apară în acest an. Întrucât au mai rămas doar trei luni până la lansare, furnizorii și producătorii de carcase ai Apple ar trebui să știe cu siguranță la ce să se aștepte.

Desigur, nu toate sursele sunt corecte, dar dacă îți amintești, în primăvara trecută, producătorii de carcase au contribuit, de asemenea, la scurgerea informațiilor despre camera dublă și designul unic al iPhone X. Recent, multe surse au susținut că linia de produse iPhone se va extinde cu 3 noi modele,  și de data aceasta fiecare dintre ele va avea design-ul iPhone-ului cu ecran fără margini.

Acum se pare că noua versiune a iPhone-ului existent în prezent va păstra toate funcțiile atractive actuale, afișajul de 5,8″ va avea aceeași dimensiune, dar totuși, pot apărea unele modificări. Potrivit lui Mac Otakara, furnizorii lucrează cu dimensiunile de 143,65 mm x 72,03 mm x 7,69 mm – respectiv cu un format cu 1,1 mm mai mare decât modelul disponibil în prezent. De asemenea, blogul afirmă că această informație ar putea fi incorectă, deoarece carcasele curente se potrivesc doar machetei care are o dimensiune mai mare cu 1,1 mm.

Cu toate acestea, celelalte două modele mai mari sunt mai interesante. Există multe presupuneri cu privire la acestea, însă scenariul cel mai simplu de imaginat este că va apărea un model de mijloc mai ieftin, care va fi dotat cu ecran LCD în locul tehnologiei OLED, precum și un alt model, gigantic, cu dimensiunea de 6,4-6,5 „.

Ei bine, un astfel de iPhone pare de-a dreptul uriaș, dar dacă luăm în considerare dimensiunile, putem vedea că dimensiunea carcasei este de fapt mai mică decât cea a modelelor iPhone 8 disponibile în prezent. Potrivit lui Mac Otakara, modelul menționat mai sus va avea un ecran OLED de 6,4” iar dimensiunile sale vor fi de: 157,53mm x 77,44mm x 7,85mm. Ca o comparație, modelele Plus disponibile în prezent au dimensiunea de 158,4 mm x 158,4 mm 7,5 mm.

Nu este greu să tragem concluzia că fanii telefoanelor mai mari pot fi extrem de fericiți – probabil că vor primi un dispozitiv cu o carcasă mai mică, dar cu afișaj chiar mai mare. Așa cum s-a întâmplat în cazul  iPhone X, probabil va fi aceeași situație și în cazul acestor modele: iPhone-ul de 6.4 „va fi mai gros decât modelele Plus. Modelul mediu, mai ieftin, ar putea funcționa într-o carcasă cu dimensiunile de 150,91 x 75,72 mm x 8,47 mm. Un astfel de concept este o mișcare curajoasă din partea Apple, din moment ce s-ar îndepărta de formatele clasice ale modelelor de 4.7” – 5.5”.

În ansamblu, mărimea reală ar putea fi undeva între cele două și este probabil o încercare a Apple care îi vizează pe acei clienți care nu au prea mult de cheltuit. Modelele OLED nu vor fi ieftine nici anul acesta, modelul de 6.4 „este de așteptat să fie extrem de scump, deci este foarte probabil ca majoritatea clienților să cumpere mai degrabă un iPhone cu aceleași caracteristici, dar o tehnologie de afișare mai ieftină.