Un italian a fost amendat cu 4 mii de euro pentru încălcarea condițiilor de carantină

  • 15 apr. 2020, 11:06
  • 514

În orașul Pescara din Italia, alergarea de-a lungul plajei a costat sportivului 4 mii de euro. Acest lucru a fost raportat de TGCOM24. 

Postul de televiziune a public o înregistrare de amator. pe care se observă cum tînărul alergă pe malul marii. La un moment dat, un ofițer sa apropiat de el, după ce sportivul a accelerat viteza alergării și a fugit de la fața locului, transmite iz.ru. 

În ciuda faptului, infractorul a fost identificat și i sa trimis avizul cu privire la amendă de 4 mii de euro. În data de 7 aprilie în Franța a fost amendat un bărbat, care a ieșit la plimbare cu pisica pe lesă. 

Italia a fost plasată în carantină începînd cu data de 10 martie. Autoritățile au interzis desfășurarea oricăror evenimente și sărbători masive. Mezeele, cinematografele, centrele de divertisment și teatrele nu funcționează. 

În data de 10 aprilie, prim-ministrul Italiei Giuseppe Conte, în cadrul unei conferințe de presă, a declarat despre prelungirea perioadei de carantină din țară pînă pe 3 mai. 

Potrivit Woldometer în data de 13 aprilie, în Italia au fost înregistrate peste 159 de mii de cazuri de COVID-19, au decedat peste 20 de mii de pacienți.