Tehnici și metode: Carte dedicată ingredientelor pentru productivitate

  • 20 nov. 2017, 9:08
  • 781

Există multe surse pe care le-am putea utiliza pentru a ne crește productivitatea. Totuși, uneori pare că este greu să aplicăm o nouă tehnică învățată, de fapt, uneori pare că este dificil să ne amintim de lucruri simple care ne-ar crește productivitatea.  

Ne referim  aici la planificare și activitățile unui proiect, pauzele regulate, limitarea întreruperilor sau concentrarea pe un singur lucru. “Vrem să fim mai productivi? Productivitatea este un instrument. De fapt, vrem rezultate mai bune și mai mult timp liber pentru noi și familiile noastre!", spune Costin Ciora - Lector Universitar Doctor la Departamentul de Analiză și Evaluare Economico-Financiară din cadrul Academiei de Studii Economice din București și consultant în productivitate.

Marți 21 noiembrie, de la ora 19.00, la Seneca Anticafe din București, Costin Ciora își va lansa volumul "12 ingrediente pentru productivitate. Rezultate mai bune si mai mult timp liber" (editura Economica).
“Productivitatea reprezintă, pentru mine, nu doar un subiect de cercetare, dar și o necesitate. De-a lungul timpului m-am implicat într-o serie de proiecte în care nevoia de a fi productiv ducea la studierea mai atentă a conceptului”. Aceasta spune autorul cărții, care subliniază că volumul său va ajuta la  descoperirea ingredientelor ce pot ajuta la creșterea productivității la nivel personal dar și la nivelul organizației din care cineva face parte, la aplicarea tehnicilor și metodelor date de cele mai noi descoperiri ale oamenilor de știință din domeniul economiei și dezvoltării personale, la a face un pas către potențialul personal și, nu în ultimul rând, la scrierea poveștii unei zile productive.