Știați că și business-ul poate fi amuzant?

  • 20 sept. 2019, 9:41
  • 1 077

Când ne gândim adeseori la afaceri ne apare în minte un mediu ostil. Haideți să lăsăm puțin seriozitatea la o parte și să ne relaxăm împeună cu câteva adevăruri necunoscute din domeniul afacerilor, pentru că, de ce nu, și oamenii de business se distrează.

- Există mai multe persoane în lume care au acces la un telefon mobil decât la o toaletă. Statisticile oficiale afirmă că 64% dintre deținătorii de mobile și-au folosit smartphone-urile de pe toaletă, informeză site-ul Digital Market Asia.

- Motivul pentru care mesele din Starbucks sunt rotunde în loc să fie pătrate nu este unul întâmplător - designerii au considerat că oamenii se simt mai puțin singuri când stau la o masă rotundă, decât la una pătrată.

- Unul din 10 europeni a fost conceput într-un pat Ikea. Ne surprinde însă că nu există o statistică legată de cuplurile care se despart după ce decid să asambleze împreună un mobilier împachetat de la Ikea.

- Tot ceea ce îi transmiți asistentului virtual Siri este aparent trimis la Apple, analizat și păstrat până la doi ani. Ai grijă ce spui!

- Warner Music deține drepturile de autor ale piesei „La mulți ani”. Asta înseamnă că, din punct de vedere tehnic, le datorați deja o sumă importantă de bani.

- Numele băuturii Pepsi provine de la enzima digestivă „pepsină”.

- Cel mai bine vândut produs al tuturor timpurilor este cubul Rubik, Iphone-ul situându-se pe locul al doilea.