Statul caută administrator pentru Zona Economică Liberă „Bălți”, cel mai mare ZEL din țară

  • 28 iun. 2017, 10:27
  • 2 548
  • 1

Ministerul Economiei anunță concurs de selectare a candidaturii pentru ocuparea funcției vacante „de administrator principal al Zonei Economice Libere „Bălți”. Termenul limită de depunere a documentelor pentru participare la concurs, este data de 6 iulie 2017, ora 16:00.

Documentele de participare la concurs pentru ocuparea funcției de administrator principal al ZEL „Bălți” pot fi expediate prin e-mail: liliana.mamaliga@mec.gov.md sau depuse pe adresa - mun. Chişinău, Piaţa Marii Adunării Naţionale, 1 (bir.235, persoana de contact Liliana Mamaliga).

Documentele adiționale ce țin de organizarea concursului pentru ocuparea funcției de administrator principal al ZEL „Bălți” sunt plasate pe pagina web a Ministerului Economiei la rubrica ”posturi vacante”.

Reieșind din faptul că ZEL ”Bălți” este cea mai mare zonă economică liberă din țară, care include 11 subzone, în care sunt implementate cele mai mari proiecte investiționale cu un portofoliu de investiții anunțate de circa 120 milioane de euro, ministerul Economiei, după consultări cu rezidenții Zonei Economice Libere „Bălți”, va propune spre aprobare Guvernului candidatura finală după testarea abilităților practice a persoanelor selectate.

Amintim, că la 27 aprilie 2016, administratorul principal al Zonei Economice Libere „Bălți”, Marin Ciobanu, a fost eliberat din funcție. Anunțul a fost făcut în cadrul ședinței Guvernului de către ministrul Economiei Octavian Calmîc.