Ministerul Economiei: Complexul multifuncțional „Chişinău Arena” este gata în proporție de 60%

  • 24 apr. 2019, 15:34
  • 593

Ministerul Economiei și Infrastructurii a anunțat astăzi că proiectul privind construcția complexului multifuncțional „Chişinău Arena” este realizat în proporție de 60%.

Ministrul Chiril Gaburici, a întreprins o vizită de lucru la șantierul de construcție pentru a se asigura că muncitorii vor finaliza proiectul până în luna octombrie a anului curent.

Constructorii dau asigurări că finalizarea primului complex polivalent din țară vor fi gata până la dată de 14 octombrie 2019.

La moment se efectuează lucrări la diferite obiecte – corturile de tenis, bazin, arena polivalentă, Aqua Park.

„Cu aproximativ jumătate de an în urmă am pus piatra de temelie la acest Complex, iar astăzi avem realizat deja 60% din lucrări. Sper ca lucrările să decurgă într-un ritm la fel de dinamic, astfel ca să ne încadrăm termenii stabiliți”, a menționat Chiril Gaburici.

Chișinău Arena este construită printr-un parteneriat public-privat, cu o capacitate de până la 5.000 de locuri și spații generoase pentru activități sportive, culturale, zonă de antrenamente, piscină olimpică, club de tenis, precum și expoziții, conferințe și întruniri.