Master-class gratuit „Cum să îți construiești o carieră în IT!” 18 octombrie, ora 18:00

  • 12 oct. 2017, 17:12
  • 1 224

Invităm toți doritorii de la 15 până la 55 ani la master-class gratuit “Cum să îți construiești o carieră în IT!” pe data de 18 octombrie, ora 18:00. 

Vă tot gândiți să schimbați domeniul profesional de activitate? Căutați un loc de muncă flexibil, fără a fi legat de birou? Sau, poate, ești student și cauți posibilități de a obține un loc de muncă bine plătit, imediat după finisarea studiilor?

Totul e posibil, chiar dacă se cere efort! Cum să reușiți să realizați aceste planuri o să discutăm în cadrul master-class-ului propus „Cum să îți construiești o carieră în domeniul IT”. Avem invitați speciali, Olesea Vascan, Coordonatorul proiectului CareerHub Moldova precum și reprezentanți din diferite companii IT și desigur STEP IT Academy Moldova.

Participând la eveniment veți afla răspunsurile la întrebările de mai jos:

  • De ce este atât de popular domeniul IT
  • Care sunt avantajele IT-specialiștilor
  • Cele 5 stereotipuri comune despre specialiști IT
  • Aflați algoritmul căutării locului de muncă potrivit
  • Cine oferă cunoștințele în domeniul IT

Viața nu se va schimba, atâta timp cât singuri nu decideți să o schimbați.

Master-class-ul pe tema „Cum să îți construiți o carieră în domeniul IT» este o bună ocazie de a face o analiză la ceea cu ce vă ocupați astăzi și să înțelegeți ce ați dori să faceți mâine, anul viitor, sau peste zece ani.

Vă așteptăm în incinta STEP IT Academy Moldova, bd. Decebal, 139, et.3.

Intrarea liberă.

Datorită locurilor limitate, vă rugăm în mod deosebit să confirmați prezența completând formularul de mai jos sau să vă înregistrați la tel. (înregistrarea disponibilă până la începutul evenimentului):
+373 22 854 680