La Chișinău se organizează un training internațional care ajută experții să devină mentori

  • 1 oct. 2019, 14:01
  • 523

În secolul XXI nu este de ajuns să fii expert într-un domeniu ori altul. Astăzi sunt apreciați cei care sunt deschiși spre comunicarea cu alții și împărtășirea propriilor cunoștințe și experiențe. Dar, pentru a fi un mentor apreciat, este necesară aplicarea unor tehnici și instrumente dedicate, ori mentoratul nu înseamnă a învăța și a da sfaturi, transmite Ea.md

Pentru că avem nevoie de câți mai mulți experți care să devină mentori, Garage48 și Yep!Moldova organizează la Chișinău ediția a doua a trainingului Moldova Mentor’s Masterclass.

Evenimentul este dedicat în special antreprenorilor și managerilor care vor să dezvolte echipe eficiente, dar și profesorilor care înțeleg importanța procesului de ghidare în dezvoltarea tinerei generații.

Moldova Mentor’s Masterclass se află la cea de-a doua ediție și are ca invitați traineri din Estonia, care vor aborda subiecte precum:

  • Cine este mentorul și care este rolul său;
  • Dinamica echipelor;
  • Teambuilding;
  • Ascultarea activă;
  • Întrebările – cum le formulăm și adresăm corect;
  • Cum să primești și să oferi feedback.

Totodată, participanții vor lucra cu mai multe studii de caz, vor analiza instrumentele utilizate de startupuri și vor participa la un workshop de validare a ideilor.

Trainingul va avea loc pe data de 3 octombrie, cu începere de la ora 9:00 la Artcor.

Joao Rei este trainerul certificat al masterclass-ului, șeful inovației digitale la Idea Group din Marea Baltică, cu experiență bogată în dezvoltarea colaborării dintre startupuri și corporații.

Participarea la training este gratuită, dar înregistrarea este obligatorie pe acest link

Atenționăm că locurile sunt limitate, iar aplicațiile sunt selectate riguros.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe site-ul Garage48

Programul este organizat de către Garage48 și Yep!Moldova, cu susținerea financiară a Ministerului Afacerilor Externe din Estonia și găzduit de Artcor – Centrul Industriilor Creative.