Diversitatea hainelor sportive fabricate în Moldova

  • 17 apr. 2019, 10:35
  • 701

Cu toții cunoaștem că sportul este activitatea care ne ajută să ne menţinem în formă, să fim mai sănătoși din punct de vedere fizic şi psihic. Împreună cu o alimentaţie sănătoasă, exerciţiile fizice sunt cheia pentru un metabolism activ şi, implicit, o greutate corporală sănătoasă.

În ultimul timp tot mai mulți moldoveni adoptă un stil de viață sănătos și practică sportul, de aceea Madein.md a decis să găsească și să prezinte producătorii de haine sportive fabricate în Moldova.

O scurtă prezentare a brandurilor locale care oferă îmbrăcăminte pentru sport și fitness:

Aimo Sport

Un brand specializat în confecționarea produselor vestimentare pentru antrenamente și alte activități zilnice de sport. Se utilizează materie primă de cea mai înaltă calitate, după tehnologia Dry Fit. Compania oferă pantaloni scurți, tricouri și traininguri pentru bărbați; leggings, topu-uri, tricouri și long sleeve-uri pentru femei.


Maicom

Pentru categoria sport, brandul Maicom oferă colanți, pantaloni, pantaloni scurți și tricouri. Croiala pieselor vestimentare repetă formele corpului și nu restrânge mișcarea, oferind libertatea deplină. Stofele alese permit corpului să respire, fiind și plăcute la atingere.


Ravetti

De la brandul Ravetti, la categoria sport, găsim o serie de produse pentru femei cum ar fi tricouri, pantaloni scurți și top-uri.


Vasconi

Compania oferă mai multă modele de leggings pentru sală și fitness, ce asigură confort și libertate de mișcare.


Iuvas

La Iuvas găsim top-uri, tricouri și colanți pentru femei de cea mai înaltă calitate, confecționate din stofe naturale ce permit corpului să respire.


Innko sport

Un brand care oferă haine pentru sport, fitness și mod activ de viață, confecționate de Ina Kishlaru. Pentru copii și maturi găsiți produsele vestimentare confortabile și stilate precum leggings, sport bra (sutiene pentru sport), tricouri și sweater-e sportive.


Boviline

Boviline este primul brand naţional de echipament pentru sport şi agrement, creat în anul 2007. Din anul 2011 este furnizor oficial de echipament sportiv pentru selecţionatele Moldovei, echipând sportivii moldoveni în 15 probe sportive, precum şi selecţionata paralimpică a Moldovei. La designul vestimentaţiei sunt utilizate simbolurile naționale – culorile drapelului de stat şi simbolurile heraldice ale Moldovei.