Atenţia la detalii face diferenţa: CEO-ul LinkedIn a făcut un selfie la biroul unui angajat şi a ajuns viral

  • 15 nov. 2017, 12:01
  • 786

Detaliile fac diferenţa - auzim destul de des această vorbă, fie că e vorba de cravata potrivită pe care o asortăm costumului sau de pantofii potriviţi pentru rochia de cocktail, fie atunci când vrem să gătim un fel de mâncare special. Însă nu trebuie să uităm că acest lucru e valabil şi la job. Iar o angajată a LinkedIn şi-a impresionat atât de mult şeful încât acesta a făcut un selfie la biroul ei. Şi nu numai atât: fotografia respectivă a ajuns viral.

Atunci când Mariah Walton, care lucrează la biroul LinkedIn din Dublin, a realizat că va rata vizita CEO-ului companiei pentru că va fi în concediu, ea a luat măsuri.

Nu vă gândiţi că şi-a anulat vacanţa în Veneţia, ci a făcut un gest aparent mărunt, dar care nu a trecut neobservat.

Potrivit Business Insider, ea i-a lăsat un bileţel CEO-ului LinkedIn, Jeff Weiner, pe biroul său, în care şi-a notat atribuţiile şi a subliniat aportul adus la dezvoltarea companiei. Nu strică niciodată să îi aminteşti şefului importanţa muncii tale, nu-i aşa?

În plus, la final i-a transmis că îi pare rău că ratează ocazia de a face un selfie împreună. 

Ei bine, iată că Jeff Weiner a apreciat gestul ei. Când a ajuns la biroul LinkedIn din Dublin, CEO-ul companiei s-a aşezat la biroul acesteia şi a făcut o poză în care se vede bileţelul cu pricina.

"Mariah, îmi pare rău că nu am avut ocazia să ne întâlnim. Continuă să faci o treaba bună. Munca ta a fost revoluţionară pentru echipă", i-a transmis Jeff Weiner angajatei sale.

Fotografia a devenit viral şi a primit zeci de mii de like-uri şi sute de comentarii pe reţelele de socializare.

"Momentul acela când îţi programezi fără să ştii că CEO-ul companiei la care lucrezi vine la birou pentru a-ţi cunoaşte echipa. Nu strică să îi reaminteşti subtil ceea ce faci şi cum contribui la dezvoltarea organizaţiei.

Mulţumesc pentru vizită, Jeff Weiner. Sunt mândră de echipa cu care lucrez. Acum am şi un nou selfie favorit", a spus Mariah Walton.

Jeff Weiner este unul dintre cei mai apreciaţi CEO din SUA. El ocupă poziţia cu numărul 35 în topul realizat de Glassdor, înaintea şefului Uber, Dara Khosrowshahi (#39), lui Jack Dorsey de laTwitter/Square (#38), respectiv Tim Cook de la Apple (#53).