Amazon a vândut un telefon Motorola care nici măcar nu a fost anunțat

  • 29 mai 2019, 16:48
  • 589

Amazon a reușit performanța de a vinde un telefon Motorola care nici măcar nu fusese anunțat de către producătorul de telefoane.

Următorul flagship al companiei, Moto Z4, a apărut pentru scurt timp pe site-ul Amazon.com. Acesta a fost dat jos la scurt timp, dar o persoană a apucat deja să plaseze o comandă.

Aceasta nu a fost anulată, iar telefonul chiar a fost livrat la acel client. El a făcut un video de unboxing și a prezentat telefonul, specificațiile tehnice și acum Motorola e scutită să mai organizeze o lansare oficială.

Telefonul Moto Z4 are un preț de 499 de dolari pentru piața din SUA. Această variantă are 128 GB spațiu de stocare și vine cu un modul Moto Mod de fotografiere 360 de grade.

Moto Z4 are un ecran Full HD+ OLED cu o diagonală de 6,4 inci, procesor Snapdragon 675 cu opt nuclee, 4 GB memorie RAM și un procesor grafic Adreno 608. Bateria este de 3600 mAh și se încarcă rapid la 15 wați. Telefonul are un senzor de amprentă încorporat în ecranul protejat de o sticlă Gorila Glass 3, o mufă de căști și un slot pentru un card microSD.

Avantajul secret al telefonului Motorola

Camera foto de pe spate este una de 48 MP, ce scoate fotografii de 12 MP cu ajutorul tehnologiei pe care Motorola o numește „Quad Pixel”, la fel ca în cazul lui Motorola One Vision. Camera frontală este una de 25 MP. Per total, pare a fi un telefon nu foarte incitant din acest punct de vedere. Ce este interesant este utilitate pe care o oferă modulele Moto Mods.

Pentru că este un smartphone din seria Z, Moto Z4 suportă modulele Motorola și va fi interesant de văzut dacă se vor anunța și noi module. În cutie are doar modulul de fotografiere 360.

Moto Z4 are un avantaj pe care alte telefoane din această categorie de preț nu-l au încă: conectivitate 5G. Sigur, va trebui să-ți cumperi și un modul 5G (costă cam 50 de dolari), dar nu vei trebui să dai 1000 de dolari pentru un telefon cu conectivitate 5G.

Cumpărătorul a scris pe Reddit că software-ul de pe telefon are destul de multe bug-uri, aplicația de cameră funcționează greu și autofocusul nu este bun. Este clar că telefonul funcționează cu o versiune de Android ce încă nu a fost testată cum trebuie.

Dacă Amazon poate să livreze deja aceste smartphone-uri înseamnă că Motorola va anunța cât de curând lansarea lui Moto Z4.