3 domenii in care poti deschide o afacere cu costuri sub 4000$

  • 9 nov. 2017, 9:36
  • 17 089
  • 9

2 din 10 tineri au in plan sa isi deschida o afacere in urmatorii ani. Insa crearea unei afaceri de la zero ridica probleme precum: bugetul de inceput, dar si riscul de a intra intr-o piata mult prea competitiva pentru a mai reusi fara a veni cu ceva nou-nout. Foarte putine domenii iti ofera inca posibilitatea de a intra pe piata cu o sansa minimala de reusita.

Asadar, in ce putem investi fara a ne face probleme ca vom pierde foarte mult si foarte repede? Sunt arii in care inca mai exista suficient loc pentru cei care vin doar scu servicii mai bune decat concurenta. Asadar, care sunt 3 domenii in care poti deschide o afacere cu costuri sub 4000 $ ?

Sunt putine domenii in care inca poti reusi cu o investitie minima. Insa unele dintre cele mai sigure sunt:

1. Curatatorii

Fie ca vorbim de curatatorii de haine, de deschiderea unui „london-cleaning” (un loc unde oamenii pot veni sa isi spele hainele iar tu le oferi doar aparatura). Fie ca vorbim despre automobile sau servicii de curatare a caselor, serviciile de curatenie sau igenizare sunt la mare cautare. In definitiv, pe aceasta arie nu sunt foarte multi competitori.

Cum poti aplica o astfel idee?

  • Poti infiinta o firma de servicii de curatare sau menajerie. Practic iti trimit angajatii sa curete casele oamenilor sau de dedici exclusiv serviciilor pentru firme.
  • Hainele sunt foarte importante si chiar daca te gandesti ca majoritatea oamenilor detin o masina de spalat sunt haine care nu se pot spala la o masina normala. Haine din matase sau in general fibre naturale au nevoie de produse speciale. Oamenii cauta spalatorii care sa se ocupe special de astfel de haine pentru ca, in general, aceste haine sunt scumpe si se deterioreaza rapid. Pe langa hainele din fibra naturala mai sunt: hainele de toamna-iarna-primavara care nu se pot curata la masina de spalat.

2. Croaziere

Sigur, in domeniul turismului nu ducem lipse de oferte. Insa nu sunt foarte multe care sa se ocupe in mod exclusiv de croaziere sau vacante si tururi exclusiv prin croaziere. In definitv, Grecia e mai frumoasa de pe apa, la fel si Egiptul si multe alte orase. O excursie pe apa, de cateva zile, este extrem de relaxanta.

3. Body-building

Poate sa iti deschizi o sala de forta este costisitor. Insa sa deschizi o firma care ofera antrenament personalizat nu este. Tu ai antrenorii care se ocupa exclusiv de cate un client pe sedinta. Iar cum toata lumea vrea sa arate grozav si este nu doar la moda, dar si dovedit ca da rezultate sa ai „un antrenor personal”. Asadar, sa deschizi o astfel de afacere este simplu atat din punct de vedere al costurilor de infiintare, dar si al marketing-ului.