Express Training: Crearea unui flux constant al candidaților în recruiting

  • 9 iul. 2018, 11:51
  • 683

Pe data de 17 octombrie vom desfășura express trainingul "Crearea unui flux constant al candidaților în recruiting". Prețul acestuia este de doar €25.

Cum să închideți cu ușurință orice post vacant în 3 zile? Nicicum. În realitățile pieței noastre este o utopie. Pentru a închide un post vacant, nu este suficient să plasați un anunț și să așteptați. Este nevoie de un sistem complex pentru generarea unui flux constant de candidați: cu elemente de copywriting, marketing on-line și întreținerea bazei de date.

Despre cum să creați fluxul permanent de candidați decenți vom vorbi la acest masterclass.

După masterclass:

Veți afla regulile de descriere a unui post vacant. În ziua de azi postul vacant trebuie descris astfel, încât să îl vindeți. Lăsați descrierile plictisitoare și monotone concurenților.
Veți înțelege cum să întrețineți o bază de date a candidaților. Veți afla cum arată baza de date care este în stare să acopere 50% de posturi vacante în viitor, dar și cum arată bazele care se întrețin doar pentru ochii lumii și vă fură din timp.
Veți afla la ce bun sunt necesare cunoștințele din marketing online unui recruter și ce înseamnă generarea de candidați online.
Veți învăța să analizați CV-urile. De această abilitate depinde cât de repede și eficient veți închide posturile vacante.

Detalii și formularul de înregistrare le găsiți pe pagina voronka3.sbc.md

Facebook Event: facebook.com/events/2058331361072003/

Facebook: facebook.com/SBC.md