Concurs de selectare a rezidenților și proiectelor de investiții în parcul industrial Răut

  • 16 oct. 2017, 14:02
  • 611

Un nou concurs de selectare a rezidenților și proiectelor de investiții care vor fi realizate în parcul industrial Răut în baza loturilor formate va avea loc pe 31 octombrie. Concursul va fi organizat de către SA Răut, întreprinderea care administrează parcul industrial. 

Sunt propuse pentru închiriere în scopul realizării proiectelor investiționale 7 spații izolate cu suprafața de la 10,7 la 484,6 m.p. La concurs pot participa persoane fizice și juridice din Moldova și din străinătate, personal sau prin reprezentanți împuterniciți. 

Participanții au dreptul să ia cunoștință de pachetele de documente, să viziteze obiectivele propuse pentru închiriere și pentru comercializare. Ei trebuie să prezinte proiectele investiționale de desfășurare a activității de producere în cadrul parcului industrial Răut cu folosirea tehnologiilor moderne și inovaționale și de prestare a serviciilor conexe. 

Pentru participare la concurs, candidații trebuie să prezinte pachetul de documente conform termenilor de referință. Plata de participare pentru fiecare lot scos la vânzare/chirie este de 2 mii lei. Propunerile pentru concurs trebuie să fie depuse în limba de stat, sigilate, la adresa MD-3121, municipiul Bălți, strada Decebal, 13. 

Termenul limită de depunere a proiectelor este 30 octombrie, iar înregistrarea participanților – până la 31 octombrie. Termenii de referință, informațiile suplimentare, inclusiv documentele normative în vigoare privind modul de organizare a concursului, dar și alte documente pot fi solicitate în oficiul SA Răut.