Codecamp Chișinău, 25 November 2017

  • 5 oct. 2017, 23:47
  • 2 076

Conferinta IT Codecamp vine la Chisinau pe 25 noiembrie 2017, la Tekwill. Va asteptam sa sarbatorim impreuna cei 10 ani de Codecamp!

In toamna acesta, Simpals si Joblist va invita la Codecamp (http://codecamp.ro), una dintre cele mai mari conferinte dedicate profesionistilor IT, ce va avea loc la Tekwill

Simpals si Joblist sustin cu mandrie Conferinta Codecamp din Chisinau si dorim sa profitam de aceasta ocazie pentru a va invita la evenimentul dedicat pasionatilor de IT. Accesul la conferinta este gratuit!


Codecamp incheie la Chisinau seria de 10 evenimente de anul acesta
, organizate cu ocazia implinirii a 10 ani de activitate. La conferinta care va avea loc pe 25 noiembrie sunt asteptati peste 500 de participanti – profesionisti IT, studenti, precum si alte persoane interesate de tehnologie. Adunand peste 20 de workshopuri si prezentari tinute de speakeri internationali si romani, evenimentul este unul de learning si schimb de experinte pe o parte, dar si unul care isi propune sa favorizeze interactiunea dintre companii, participanti, universitati si alti invitati din domenii variate.

Printre speakerii de la editia acesta se numara: Valery Jacobs, Technical Evangelist la Microsoft, care va vorbi despre serverless computing; Georgiana Dragomir, Managing Director la Grapefruit, care ii va ajuta pe cei prezenti in sala sa inteleaga cum poti folosi inteligent tehnologia în strategia de marketing,; Yuri Hohan, Senior Software Engineer la Aculocity, va prezenta conceptul de leaky abstractions; iar Mircea Vadan, Coordinator Cluj Startups, va vorbi despre pasii prin care poti ajunge de la idee la MVP (Minimum Viable Product).
Informatiile complete despre speakeri si agenda pot fi accesate pe site-ul conferintei: chisinau.codecamp.ro.

Evenimentul este gratuit pentru participanti, iar inregistrarea se poate face aici: http://chisinau.codecamp.ro/#register