Celebrați Ziua Mondială Antifumat la locul dumneavoastră de muncă în fiecare zi!

  • 31 mai 2018, 15:20
  • 738

Pe 31 mai, ne alăturăm Organizației Mondiale a Sănătății în respectarea Zilei Mondiale Antifumat, pentru a scoate în evidență efectele nocive ale consumului de tutun asupra sănătății și pentru a promova locurile de muncă fără fum de tutun.

„Tutunul frânge inimile”  este tema campaniei de anul acesta pentru Ziua Mondială Antifumat. Expunerea la fumul de tutun poate avea efecte distructive asupra sănătății fumătorilor, dar și a nefumătorilor, deoarece poate cauza probleme grave precum boli cardiovasculare.

Pentru a încuraja măsurile destinate evitării consumului de tutun, Comisia Europeană face apel la ONG-urile internaționale, europene, naționale și regionale active în prevenirea consumului de tutun să-și prezinte în detaliu inițiativele la Premiul UE pentru Sănătate 2018 .

Vizionați și transmiteți mai departe pentru a spori nivelul de conștientizare a pericolelor fumului de tutun la locul de muncă:

Napo în ... plămâni la locul de muncă 

Locurile de muncă sănătoase sunt locuri de muncă fără fum de tutun 

Citiți o serie de fișe informative cu sfaturi pentru angajatori și lucrători pentru a crea locuri de muncă fără fum de tutun