Cele mai Interesante şi Creative Exemple de Oficii

  • 8 dec. 2017, 14:05
  • 1 683

Câţi dintre noi merg la serviciu cu plăcere? Dar câtor persoane le place spaţiul unde zi de zi îşi fac meseria? Din păcate numărul norocoşilor care se bucură de un spaţiu de lucru amenajat cu gust şi într-o manieră inspirată este redus, deşi amenajarea locului de muncă este un criteriu foarte important şi o parte a strategiei de succes a firmei, deoarece având un loc de muncă bine gândit ca aspect şi comoditate, angajaţii pot face lucrul într-un mod mai eficient şi mai productiv.

Crearea unui spaţiu de lucru este o adevărată filozofie, lucrătorul nu trebuie să fie închis într-o cabină pătrată unde se creează senzaţia că se află într-o celulă de închisoare şi zi de zi să se simtă stresat de atmosfera apăsătoare. Un loc de muncă pe lângă faptul că e comod şi corespunde cerinţelor lucrului care trebuie să fie efectuat, ar trebui să fie şi puţin distractiv pentru a reduce stresul, să motiveze angajatul să lucreze şi să creeze, să fie unic în felul său ori să aibă unele elemente de decor interesante pentru a nu plictisi.

Mai jos găsiţi câteva exemple de oficii amenajate într-o manieră interesantă, relaxantă şi totodată care stimulează dorinţa de lucru.

Escada Head Office

Atelier Exquise

United Tannery and Boot Factory

Technology Center Medical Science

Fernlund + Logan Architects

Group 8

Twitter

Sputnik Agency Office

South and Browse

Facebook

Dtac Headquarters

Parliament

Dobla Chocolate Offices

Selgas Cano

Oktavilla Graphic Design

Fornari Group Offices

Macquarie Investment Bank

Dentsu London

Vodafone Head Office – Portugalia

Konstruplus Studio

Syzygy Agency

Pixar

Google

Spotlight on Power and Money

BrandBase

Candy Black Studio