Rockefellerii știau despre pandemie demult

  • 25 mai 2020, 11:18
  • 2 516

Decizia privind "închiderea" globală în scopul prăbușirii economiei mondiale și a țesutului păturii sociale care stă la baza acestuia, a fost luată încă la conferința WEF de la Davos, în perioada 21-24 ianuarie 2020. 

Și pe 30 ianuarie, OMS a anunțat COVID-19 drept "stare de urgență în domeniul sănătății publice de importanță internațională (Public Health Emergency of International Concern-PHEIC). În acel moment, în afara hotarului Chinei, au fost înregistrate doar 150 de cazuri cunoscute de COVID-19. 

Nu a existat niciun motiv pentru a anunța o pandemie. Dar pe 11 martie, directorul general al OMS, Dr. Tedros Adhanan Gereysus, a transformat un fapt minor într-o "pandemie". Și acest lucru a dat undă verde punerii în aplicare a "planului". Nu există nicio coincidență în evenimentele care au urmat. Au fost organizate mai multe evenimente pregătitoare, toate conducînd spre catastrofa istorică monumentală mondială. Implementarea lor a început cel puțin cu 10 ani în urmă, probabil chiar mult mai devreme. Totul a început cu vestitul "raport Rockefeller", realizat în 2010 (2010 Rockefeller Report). În el era descrisă prima fază a unui oarecare "Plan" monstruos numit scenariul "Evenimentul de închidere" (Lock Step). Iar una dintre ultimele acțiuni de pregătire pentru "pandemie" a fost "Evenimentul 201" (Event 201), desfășurat la New York la 18 octombrie 2020. 

Unul dintre obiectivele ”Evenimentului 201” a fost simularea computerizată a pandemiei de coronavirus. Virusul imitat a fost numit SARS-2-nCoV (mai tîrziu a fost numit 2019-nCoV). Simularea a prezis un dezastru - în 18 luni au murit 65 de milioane de oameni, piața bursieră s-a prăbușit cu mai mult de 30%, ceea ce a dus la o creștere explozivă a șomajului și a falimentului. Așa a început realizarea scenariului în care trăim acum. 

Schema "Evenimentului de închidere" prevede o serie de evenimente îngrozitoare și îngrijorătoare sau componente ale "Planului", care va fi executat în cadrul așa-numitei Agende ID2020 (Agenda ID2020). Acest document este creația lui Bill Gates și este pe deplin integrat în "obiectivele ONU pentru Dezvoltare Durabilă" (ESD, UN's Sustainable Development Goals – SDG) și se numește "Agenda pentru perioada pînă în 2030". Este o agendă ascunsă, necunoscută majorității statelor membre ale ONU. Data țintă de finalizare este anul 2030. Este aceeași dată de a finalizare a "Agendei ID02020". 

Kissinger, precum și Gates, Rockefeller și alți adepți ai "clanurilor întunecate" nu și-au ascuns niciodată dorința de a reduce populația planetei începînd cu Africa. Recent, 

Gates a propus să încerce noul său vaccin împotriva coronavirusului în Africa. Împotriva acestui fapt a fost chiar prietenul său – Directorul general al OMS, Dr. Gebreyesus. 

Pandemia de coronavirus a dus la foamete milioane și milioane de oameni din întreaga lume. Și sfîrșitul acesteia nu se vede. Dimpotrivă, aproape toate guvernele sînt presate, sînt forțate sau șantajate direct, viețile lor sînt amenințate dacă nu respectă instrucțiunile cultului satanic. Da, satanic, deoarece nici o persoană "normală" nu este în măsură să provoace astfel de suferințe teribile și moarte. 

Programul de vaccinare forțată de la Fundația Gates poate contribui la eugenizarea populației lumii. Iar cei care vor refuza vaccinarea pot, de exemplu, nu vor putea călători. 

De aceea, noi, oamenii, trebuie să luăm frîiele guvernării în acest proces de schimbare a paradigmei. Noi, oamenii, trebuie să ieșim din această închisoare oribilă și să luăm lucrurile sub control. Nu prin confruntare, dar cu înțelepciune, bun simț și pricepere.